-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
50,92% -0,20
-
GRAM ALTIN
7231,74% -1,42
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
Sigorta Acenteleri, ATSO’nun düzenlediği organizasyonda buluştu
Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), 13. Sigortacılık Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikte sigorta acentelerini bir araya getirdi.
"Katılımcılar Yoğun İlgi Gösterdi"
Etkinliğe ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu, Meclis Başkanı Abdulgani Bereket, 1. grup sigorta acentelerini temsilen meclis üyeleri Serkan Gürkan, Hasan Erdal Toprak, Fehmi Yılmaz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sigorta acenteleri meslek komitesi üyeleri ve sigorta acente temsilcileri katıldı. Sektörün önemli isimlerinin katılım sağladığı organizasyonda, sigortacılık sektörünün sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Başkan Torunoğlu: "Depremin Etkilerini Atlatmaya Çalışıyoruz"
Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Torunoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada 6 Şubat depremlerinin ardından buruk bir Sigortacılık Haftası kutladıklarını belirtti. Başkan Torunoğlu, “Bu hafta, 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz sigorta acentesi sahiplerini anarak başladık. Kaybettiğimiz arkadaşlarımızın hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.
Torunoğlu, ATSO’nun depremin ardından yürüttüğü hizmetleri şu şekilde özetledi: “Deprem sonrası zorlu bir süreç geçirdik. Yönetim Kurulu’nda görev değişikliği olsa da çalışmalarımıza 13 Mart itibarıyla yeniden başladık. Üyelerimizin acil ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çeşitli faaliyetler yürüttük. Bu süreçte, SAİK Başkanımızın ve DASK Genel Müdürümüzün desteğiyle sigorta acentelerimize konteyner desteğinde bulunduk. Ayrıca, bilgisayar ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Hem KOSGEB’in hem de UNDP’nin hibe ve kredi desteklerinden üyelerimizin faydalanmasını sağladık."
Başkan Torunoğlu, deprem sonrası sigorta acentelerinin yaralarını sarmak adına birçok adım attıklarını belirtti. "KOSGEB aracılığıyla 8.400 kişiye kredi tahsis edilmesine vesile olduk. Bunun yanı sıra, toplamda 841 üyemize 50 milyon TL’lik hibe desteği sağladık" diye konuştu.
Sigortacılık sektörünün sorunlarını ve taleplerini dinlemek amacıyla bir araya geldiklerini vurgulayan Torunoğlu, sektör temsilcilerine gösterdikleri katılım için teşekkür etti ve Sigortacılık Haftası'nın tüm sigorta sektörü için hayırlı olmasını diledi.
Etkinlik boyunca sigorta acenteleri, yaşadıkları zorluklar ve sektördeki güncel gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulundu. ATSO’nun sektöre verdiği destekler için teşekkür eden acente temsilcileri, gelecekte yapılması gereken adımlar üzerine de fikir alışverişinde bulundular.
İl Sağlık Müdürü Mehmet Şirik: ‘İklim değişikliği ve çevre kirliliği böbrek hastalıkları riskini artırabilir’
Adıyaman Tabip Odası’ndan hekimler ve aileleri için dayanışma iftarı programı
Başkan Tutdere’den AKEM öğrencilerine dayanışma iftarı
Vali Varol’dan Kanaat Önderi Seyda Hoca’ya Ramazan ziyareti
Kuyumcu Halil İbrahim Dolma’dan altın yorumu: Fiyatlar yeniden yükselecek mi? - Videolu Haber
Vali Varol Adıyaman Havalimanı Müdürlüğü’ne çalışma ziyareti gerçekleştirdi
Başkan Murat Çeliker: ‘Sosyal belediyeciliğin en güzel örneği halk ekmektir'
Savunmadan Sanata: Genç Tasarımlar Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu
ÜNİDES 6. Dönem Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Adıyaman’da Geleneksel Okçuluk Heyecanı yaşandı
Adıyaman’da Yeşilay Haftası Satranç Turnuvası gerçekleştirildi
Ömer Kocakaya, Adıyaman’da kaybolmaya yüz tutmuş mesleğini 40 yıldır sürdürüyor - Videolu Haber
Adıyaman’da İstiklal Marşı’nın kabulünün 105. yıl dönümü anıldı
Adıyaman’da yalnız yaşayan yaşlı kadınlar, erkekleri yaklaşık üç kat aştı
Kahta Devlet Hastanesi’nde artroskopik menisküs ameliyatı yapıldı
Türkiye’de yaşlı nüfus 2025’te 9,5 milyonu aştı: Her 4 haneden biri, yaşlıya ev sahipliği yapıyor
İran-ABD-İsrail gerilimi tırmanıyor: Tel Aviv füzelerle vuruldu
Adıyaman’daki akaryakıt fiyatlarında sınırlı indirim: Benzin 0,72 TL, motorin 1,12 TL düştü
İl Müdürü Tosun’dan ‘İstiklal Marşı'nın Kabulü’nün 105. Yıl Dönümü’ mesajı
Vali Varol’dan ‘İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’ mesajı
Kahta’da düzenlenen panelde, Cengiz Aytmatov’un eserleri ele alındı
Anahtar Parti İl Başkanı Alsan’dan siyasi partilere ziyaret
Adıyaman Belediyesi il protokolünü iftar sofrasında ağırladı - Videolu Haber
Yavuz Ağıralioğlu: Anahtar Parti Türk Siyasetinin Yeni Umudu
Standart dışı plakalara 27 Şubat'tan itibaren kesilen idari para cezaları iptal edildi
DEM Parti’den Levent Gültekin’e tepki: ‘Hakaret ile gazetecilik yapılmaz’
İŞKUR’dan 746 sağlık personeli alımı
Bakan Kurum duyurdu: İstanbul’da 100 bin sosyal konut için kura çekimi bayramdan sonra
Emekli ikramiyesi ve aylık ödeme takvimi detaylı olarak açıklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Ortadoğu'daki savaş büyümeden durdurulmalıdır, bizim Sünnilik, Şiilik diye bir dinimiz yok’
Yükleniyor



