-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,20% 0,07
-
EURO
51,00% 0,27
-
GRAM ALTIN
7107,74% -0,01
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,43
Milletvekili Alkayış'tan badem ve deprem konutu değerlendirmesi
AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Tarım Kredi Kooperatifi’nin Adıyaman için açıkladığı badem alış fiyatları ve TOKİ tarafından yapımı tamamlanan deprem konutları hakkında TBMM'de açıklamalarda bulundu.
TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Tarım Kredi Kooperatifi’nin Adıyaman için açıkladığı badem alış fiyatları ve TOKİ tarafından yapımı tamamlanan konutların kura töreni hakkında önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, Adıyaman’ın her alanda kalkınması için canla başla çalışmaya devam ettiklerini belirtti.
Adıyaman’ımızın 110.000 dekarlık alan dâhilinde yıllık 20 ila 25 bin tonluk bir kapasiteyle badem üretiminde Türkiye’nin birinci şehri olduğunu ifade eden Alkayış, badem alım fiyatlarının belli olduğunu söyledi.
Bölgemizin rekoltesi esas alındığında, kabuklu badem alımının Tarım Kredi Kooperatifi’nin açıklamış olduğu 2024 yılı fiyatlarına göre kilogram başına 75 ila 98 TL arasında gerçekleşeceği bilgisini veren Milletvekili Alkayış, belirlenen bu fiyatların çiftçimiz için hayırlı olmasını diledi.
Öte yandan konut kuralarıyla da ilgili bazı açıklamalarda bulunan Alkayış, AFAD Başkanlığımızca önceki gün ilimizde gerçekleştirilen kura töreninde 6541 konutun hak sahiplerimize verildiğini söyledi.
Bu sayıyla birlikte şu ana kadar hak sahiplerine teslim edilmiş konut sayısının 16.405 olduğunu aktaran Milletvekili Alkayış, konutlarımızın son derece kullanışlı ve güvenli olduğunu aktardı.
Adıyaman’da bulunan İndere bölgesinin Türkiye’nin en büyük şantiyesi konumunda olduğunu söyleyen Alkayış, bu bölgede 2. Kurada 1915, önceki gün gerçekleşen 3. Kurada ise 4932 olmak üzere şu ana kadar toplam 6847 konutun vatandaşlarımıza teslim edildiğini duyurdu. Adıyaman’ımız için her türlü gayreti göstermeye devam edeceklerini ifade eden Alkayış, Hükümet olarak her zaman çiftçimizin yanında olduklarını söyledi.
Adıyaman Belediyesi’nden ‘Halk Kart’ desteği
Adıyaman İl Sağlık Müdürü Şirik’ten bayramda beslenme uyarısı
Adıyaman Barosu ve avukatlardan Av. Hüseyin Can Güzel’e destek açıklaması - Videolu Haber
Başkan Şevket Gürsoy’dan Mustafa Uslu’ya teşekkür mesajı
Trump’tan İran açıklaması: ‘Savaş yakında bitecek’
Adıyaman Emek ve Demokrasi Platformu’ndan Halepçe Katliamı’na yönelik anma programı - Videolu Haber
Adıyaman Valisi Osman Varol, iş arayan vatandaşları kabul etti
Adıyaman’da içme suyu altyapısı modern hatlarla yenileniyor - Videolu Haber
ASAL Araştırma: İmamoğlu olmazsa Mansur Yavaş, CHP seçmeninin aday tercihinde birinci sırada
Adıyaman Üniversitesi’nin 20. yıl dönümü
Adıyaman Belediyesi ‘Sosyal Destek Kartı’ iddialarına yanıt verdi: ‘Yardımlar düşürülmedi, artırıldı’
Başkan Sadıkoğlu’ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı
Başkan Hallaç’tan Kahta’da bozulan yollarla ilgili açıklama
Adıyaman’da Kent Meydanı’nda Kadir Gecesi programı düzenlendi - Videolu Haber
Vali Osman Varol vatandaşlarla bir araya geldi
Akaryakıta bir zam daha! Tabela bu gece değişiyor
Prof. Dr. Mehmet Şirik: ‘Yaşlılar toplumun aktif parçası olmalı’
Adıyaman Üniversitesi ve İpekyolu Ajansı’ndan kadın çiftçilere eğitim
Vali Osman Varol şehit aileleriyle iftarda buluştu
Adıyaman’da iş insanı Hasan Tepe, yaklaşık 105 kişilik grupla Anahtar Parti’ye katıldı - Videolu Haber
Adıyaman Valiliğinden Haftalık koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi
İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şirik’ten Ulusal Yaşlılar Haftası mesajı
Güncel altın fiyatları: 17 Mart 2026 Salı gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?
Adıyaman genelinde yağışlar etkili olmaya devam edecek!
AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları’ndan ‘İlk Evim İlk İftarım’ buluşmaları
Dr. Abuzer Demir’in 'Çerkesler' kitabı okuyucuyla buluştu
Adıyaman’da denetimler Ramazan Bayramı öncesi yoğunlaştırıldı
Adıyaman Emek ve Demokrasi Platformu’ndan Halepçe Katliamına ilişkin açıklama! - Videolu Haber
Adıyaman’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı
Adıyaman i Belediyesi’nden ihtiyaç sahibi ailelere bayram öncesi destek ödemesi
Yükleniyor



