Tarih: 03.03.2017 10:48

Yazar, Veli Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaretlerin bu seferki adresi Gülüsüm İbrahim Erdemoğlu İlkokulu 3/D sınıfı öğrencilerinden Irmak-Nehir türkel isimli ikiz kız öğrencilerimizin beraber yaşadıkları dedesinin ve ninesinin evleri oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Sertpolat, Okul Müdürü Ali Yardımlı, Müdür Yardımcısı Levent Seyrek ve Sınıf Öğretmeni Mehmet Korkmaz’ın katıldı.

Ziyarette ev sahipliğini yapan dede Eyüp Avcı; “Eşim ile beraber ömrümüzün bu aşamasında ki tek amacı her şeyimiz olan bu kızlarımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde büyütüp, meslek sahibi yapmaktır” dedi.

Ailenin ilgi ve alakasından dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ise; “Öncelikle böyle akıllı zeki ve pırıl pırıl kızlar yetiştirdikleri için dedemizin ve ninemizin ellerinden öpüyorum. Kendileri büyük fedakârlıklar göstererek büyüttükleri bu yavrularımızın bizlerde elimizden gelenin en iyisini yapmak suretiyle yanlarında olup ve bu yavrularımıza sonuna kadar destek olacağız. Okul idarecilerimize ve özellikle bu pırlanta çocuklarda emeği olan sınıf öğretmenimiz Mehmet Korkmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —