Tarih: 02.11.2013 22:51

www.diyetdunyam.com Yayında !!!

Facebook Twitter Linked-in

Beslenme ve diyet alanında çalışmalar ve yayınlar yapmak üzere kurulan www.diyetdunyam.com websitesi Besnili hemşehrimiz Diyetisyen Ahmet DEMİR tarafından kurularak yayın hayatına başlamıştır. 
 

Piyasada diyetle ve beslenmeyle alakalı çokça web sitesi bulunmaktadır. www.diyetdunyam.com web sitesini bunlardan ayıran en belirgin özelliği alanında uzaman diyetisyenlerin yapmış olduğu araştırma ve çalışmalarının www.diyetdunyam.com'da yayınlanıyor olmasıdır.


Bu konuda hemşerimiz Diyetisyen Ahmet DEMİR düşüncelerini şu şekilde ifade etti. 'Beslenme ve diyetle alakalı kurulan web sitelerinin en belirgin özelliği insanların duyguları ve sağlıklarıyla oynamasıdır. Sağlıksız diyet önerilerinin çokça sunulduğu siteler genelde beslenme ve diyetle alakası olmayan kişiler tarafından işletilmektedir. Beslenme her insanın elzem ihtiyacıdır. Bu sebeple ki her kesim tarafından beslenme ve diyet bilgilerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu konuda rant sağlamaya ve kısa yoldan para kazanmaya çalışan bazı insanlar yalan yanlış bilgilerle insanların duygularıyla ve sağlıklarıyla oynamaktadırlar. Bizler de alanımızla alakasız olan kişilerin insanların sağlığıyla oynamalarının önüne geçmek ve insanlarımıza doğru beslenme bilgilerini sunmak adına www.diyetdunyam.com web sitesini kurmuş bulunmaktayız. Yapmış olduğumuz bu çalışma başta Besnili hemşehrilerimiz olmak üzere ülkemiz insanlarının hepsine hayırlı uğurlu olmasını Allah'tan diliyorum. '




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —