Tarih: 28.09.2021 15:12

Vatandaşlar panellere büyük ilgi gösterdi

Facebook Twitter Linked-in

ALANINDA UZMAN KONUKLARLA EĞİTİCİ PANELLER

Bayramın ilk günü gerçekleşen “Öğrenmek, Öğretmek, Gelişmek ve Geliştirmek” konulu panele konuşmacı olarak Prof. Dr. Üstün Dökmen katıldı

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen panele Besni Eğitim Vakfı Başkanı Andan Sabak ve Yönetim Kurulu ile mütevelli heyetinin yanı sıra, Kurum ve daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, siyasi parti başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Programın ardından panele konuşmacı olarak Prof. Dr. Üstün Dökmen’e BEV tarafından teşekkür plaketi verildi.

Buradaki panelin ardından yine kongre merkezinde Türk Sanat Müziği dinletisi yapıldı.

Bayramın ikinci günü ise Besnili işadamı Mehmet Kaban’ın moderatörlüğünü yaptığı Prof. Dr. Halil Akkanat, Prof. Dr. Murat Aydın, Prof. Dr. Mustafa Özcan ve Prof. Dr. Kemal Kocabaş’ın konuşmacı olarak katıldığı “Öğretmen Okulları Modeli Çalıştayı” yapıldı.

Çalıştayda konuşmacılar geçmişten bugüne öğretmen okullarının geçmişi ve geleceği üzerine konuşmalarını gerçekleştirdikten sonra panel son buldu.

Daha sonra özellikle çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiği “Besni’de Fıstık Üretimi ve Geleceği” konulu panel yapıldı. Burada ki panele konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Bekir Erol Ak, fıstık üretiminde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında konuşmalarını gerçekleştirdi. Panel sonunda Prof. Dr. Ak’a teşekkür plaketi verildi.

ZİRVEYE GİDEN YOLDA ESNAFLIK KÜLTÜRÜ

Besnililerin yoğun ilgi gösterdiği bir diğer panel ise hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Zirveye giden yolda esnaflık kültürü” konulu panel oldu.

Hemşerimiz Şaban Çağıran’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde hayırsever hemşerimiz İbrahim Erdemoğlu esnaflık kültürü üzerine konuşmalarını gerçekleştirdi. Panel sonunda Besni Kaymakamı Nazlı Demir tarafından Hayırsever hemşerilerimiz Ali ve İbrahim Erdemoğlu’na hediyeler verilirken Besni Eğitim Vakfı Başkanı Andan Sabak tarafından da teşekkür plaketi verildi.

Panellerin ardından yine kongre merkezinde merkezi sınavlarda dereceye giren öğrencilere ödül töreni verilirken geçmişten bugüne Besni Eğitim Bayramı konulu sinevizyon gösterisi de ilgiyle izlendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —