Tarih: 10.12.2015 20:49

Türkmen İnşaat Üretimine 2 Yenilik Daha Ekledi

Facebook Twitter Linked-in

Besni’de İnşaat Malzemeleri ve Çelik Kapı alanında faaliyet gösteren Türkmen İnşaat üretim alanını gün geçtikçe genişleterek kaliteli malzemeleri uygun fiyata Besnililerle buluşturmaya devam ediyor.

Daha önceleri inşaat sektörünün marka ürünlerini bir araya getirerek Besnililerle buluşturan Türkmen İnşaat Türkiye’nin en iyi PVC üreticisi PAKPEN’in Adıyaman Fabrika üretici bayiliğini ve Cam Balkon için Besni’de üretime geçiriyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Türkmen inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Recep Türkmen, “ Daha öncede PAKPEN’le çalışıyorduk. Fakat Distribütörden alıyorduk malzemeleri malzemelerin üretimini de yapmak için PAKPEN yetkililerine başvuru yaptık onlarda olumlu bulunca artık Adıyaman’da PAKPEN’in Fabrika Üretimini gerçekleştireceğiz.

PAKPEN çatısı altında bulunan su tesisatı ve alt yapı borularının da bulunduğu üretimde Adıyaman’ın fabrika ana bayiliğini almış bulunuyoruz. Üretici bayiliğini alarak İnşaat Kooperatiflerine ve vatandaşlarımıza hizmeti daha ucuza mal edeceğiz.

Ayrıca Besni’de bugüne kadar cam balkon imalatı yapılmıyordu. Şehir dışından sipariş usulü getirtiliyordu. Artık bundan sonra cam balkon imalatını da kendi fabrikamızda üretime geçirmiş olduk ve daha uygun fiyatlara mal ederek vatandaşlarımıza sunacağız. Bunun yanı sıra yapmış olduğumuz bir kampanya var ve bizden alışveriş yapan tüm müşterilerimize kredi kartına 9 ay peşin fiyatına taksit yapıyoruz.

Amacımız Besni halkına en iyi ürünleri uygun fiyatlarla buluşturarak hizmet etmektir. Besnililerde bizleri tercih ettiği için POLİSAN’ın yalıtım ve boya işlerinde bölge birincisi olduk, 22 kişilik personelimizle Besni Halkının hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —