Tarih: 14.06.2018 23:07

Toyota Otomotiv’den Osman İsot M.T.A.L’ye Büyük Bağış

Facebook Twitter Linked-in

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. tarafından Okula eğitim amaçlı 8 adet motor ve 4 adet şanzımandan oluşan teknik donanım bağışı yapıldı. 

Okul Müdürü Nevzat Avşar, "Kasım ayında Motorlu Araçlar Teknolojisi alanı öğretmenlerimizin girişimleri doğrultusunda Merkezi Sakarya’da bulunan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. ile bağlantı kurduk ve taleplerimizi ilettik. Netice itibari ile bugün Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye tarafından okulumuza 8 adet motor ile 4 adet dizel motor şanzıman kazandırıldı. Okulumuza katkıları ve eğitime verdikleri destekten dolayı Toyota Otomotiv’e teşekkür ederim. İlçemize, Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun" dedi.

Okulun Motor Atölyesi Şefi Halil Aykaç ise "Bundan sonraki yıllarında okulumuza gerçekleştirilen bu bağışlar sayesinde öğrencilere vereceğimiz uygulamalı eğitimlerle öğrencileri, daha donanımlı bir şekilde okulumuzdan mezun edeceğiz. Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ, sosyal sorumluluk adına, pratik eğitimin kalitesinin artmasına katkı sağlayacak olan bağışlarından dolayı diğer alan öğretmenlerim ve öğrencilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —