Tarih: 07.03.2019 18:14

Saadet Partisi İl Encümen Adayı Memet Tercan’dan Gazetemize Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi’nden 4 sıra Adıyaman İl Encümen adayı olan Memet Tercan, Saadet Partisi Besni Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan’ı desteklemek gerektiğini ifade ederek, “Gelin Reşit Alkan’ı destekleyelim. Çünkü, Besni sevdalısı, hizmet erbabı bir kişidir. Şahsi çıkarlarımızı bırakalım, particiliği bırakalım, hayırsever ve vatansever olan Reşit Alkan’a tam destek verelim. Şirin, güzel bir Besni için Reşit Alkan’a oy verelim.”dedi.

Her partinin vatanseverlik yönünü takdir ettiğini belirten Tercan, “Irkçı ve ayrımcı politikalardan nefret ederim, yaratılanı hoş görürüm, yüce yaratandan ötürü. Her insan dili, dini, ırkı ne olursa olsun Allah’ın kutsal varlığıdır. Yetmiş iki millete aynı gözle aynı pencereden bakarım. Hizmet yarışında benim projem insanlık sevgisi, kardeşlik ve muhabbettir. Gönül dostları yolunda ilerlemektir.

Politikamız Hak, Adalet, Eşitlik ve Evrensel insan haklarıdır. Barış, özgürlük ve demokrasi en büyük vatanseverliktir. Bir şairinde dediği gibi “yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür bir orman gibi kardeşçesine” diyoruz ve yaşasın barış ve demokrasi.

Memet  Tercan Kimdir?

Hacihalil Köyü doğumlu. Besni Öğretmen Lisesi mezunu, 7 Yıl Öğretmenlik yapmış. Almanya’da 2 yıl Almanca öğrenimi görmüş.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —