Tarih: 28.03.2024 12:24

REŞİT ALKAN “SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN FOTĞRAFININ BULUNDUĞU PANKARTA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ.”

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart Seçimlerine 4 gün kala Yeniden Refah Parti’sinin, billboardlara asılan pankartı yırttıklarını belirten, Besni Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan “Sayın Cumhurbaşkanımızın fotoğrafının da bulunduğu pankartımıza saldıranları en derin duygularımla kınıyorum”dedi.

31 Mart Seçimlerine az bir süre kala Yeniden Refah Partisi ve AK Parti arasında gerginlik yaşandı.

Besni’de bulunan billboardlarda eşit sürelerde reklam yapmak isteyen AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında sıra tartışması yaşandı.

AK PARTİ BESNİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI REŞİT ALKAN’DAN KINAMA

Başkan Adayı Alkan yaptığı açıklamada “ İlçemizde bulunan billboardları eşit şekilde kullanma girişimimiz, Yeniden Refah Partisi adayının kardeşi ve partilileri tarafından sabote edilmiştir. Seçim sürecinin başlaması ile beraber billboardları ilk olarak kullandılar. Daha sonrasında ise AK Parti olarak biz kullandık. Sıralama ise Cumhuriyet Halk Partisi ve arkasından Milliyetçi Hareket Partisi kullanmıştır. Sıra Yeniden Refah Partisi’ne geçmiştir. Seçime son bir hafta kala son hafta için 4 günlük kullanım hakkı onlara ait ve kalan 3 günlük kullanım hakkı ise bize ait olduğu için kendi reklam afişlerimizi astık. Fakat Partimizin Genel Başkanı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının da üzerinde bulunduğu pankartımız Yeniden Refah Partisi adayının kardeşi ve partilileri tarafından saldırıya uğramış ve yırtılarak atılmıştır.

Biz, bize yapılan çirkinliklere her zaman sükûnetle sessiz kalarak kendimize yakışır bir şekilde seçim sürecini atlatmak istedikçe, kaybetmenin acısı ile tüm çirkinlikleri yapmaya çalışmaları ve üzerine yalanlarla bizleri suçlamalarını ise sevgili halkımızın takdirine bırakıyoruz.”dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —