Tarih: 12.03.2015 19:47

Polat Yapı Market Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Kozluca Mevkii OPET Petrol Karşısı Seyran Tepe evleri altında yapılan açılışa, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Baş, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, İlçe Müftüsü Hanifi Damar, Besni KYK Müdürü Hüseyin Sonkaya, Adıyaman KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Adnan Akyüz,  Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Polat Doğalgaz ve Mühendislik sahibi Mustafa Polat konuşmasında; “Biz Polat Mühendislik ve Doğalgaz olarak yeni şubemiz olan Polat Yapı Market ile bu güzel ilçemizi daha ilerilere götürmek adına sektörümüzle ilgili tüm yenilikleri siz değerli halkımızla tanıştırmaya devam edeceğiz. Bu mutlu günümüzde bizlerle beraber olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederiz” dedi.

Daha sonra yapılan duaların ardından konuşma yapan Belediye Başkanı İbrahim Öztürk; ” Şuanda ki açacağımız işletme, Besni’de hareketli olan bir sektör için ihtiyaç olan bir işletmedir. Besni’de inşaat sektörü hareketli, kendi şirketimde olmak üzere bütün inşaat işiyle iştirak eden sevgili hemşerilerime inşallah ürünün burada satan kardeşlerimizi öncelikli olarak değerlendirsinler, onlardan öncelikli olarak istifade etsinler. Bu sektörde uğraşan kardeşlerimizin şehrimize katkısını daha fazla sağlayabilmek için bizde hep beraber fayda vermeye çalışalım.

Cenab-ı Hak, bu işletmeyi hayırlı kılsın, Allah mübarek eylesin. İnşallah daha böyle güzel hizmetlerin açılışında hep beraber oluruz” dedi.

Daha sonra açılış, gelen misafirlere ikramların ardında sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —