Tarih: 18.05.2017 21:40

Osman İsot MTAL den TÜBİTAK Bilim Fuarı ve Sergi

Facebook Twitter Linked-in

22-23-24 Mayıs tarihlerinde Osman İsot Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilecek olan TÜBİTAK Bilim Fuarı proje çalışmaları ve sergi hazırlığı tüm hızıyla devam ediyor.

Öğrencilerin eğitim, öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak, araştırmalarının sonuçlarını sergileyebilecekleri, öğrenciler ve izleyiciler için eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturmayı amaçlayan TÜBİTAK Bilim Fuarlarından biri de Osman İsot Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde gerçekleşecek.

Besni’de Liseler düzeyinde ilk olma özelliği taşıyan fuarda; Bilişim Teknolojilerinden Coğrafyaya, Biyolojiden Elektrik – Elektronik Teknolojilerine, Metal Teknolojilerinden Tarihe birbirinden farklı ve dikkat çekici çalışma ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında 20 projenin sergileneceği bilim fuarı 22-23-24 Mayıs tarihlerinde Osman İsot Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Atölye Binasında gerçekleştirilecek.

Üç gün boyunca açık olacak olan fuar bilime ilgi duyan herkesi ziyaretine bekliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —