-
BIST 100
16236,83%-0,10
-
DOLAR
44,22% 0,07
-
EURO
51,18% 0,30
-
GRAM ALTIN
6977,45% -1,89
-
Ç. ALTIN
11484,43% -0,88
MUAY THAİ ŞAMPİYONASINA BESNİLİ SPORCULAR DAMGA VURDU
Türkiye Muaythai Federasyonu’nun 2025 yılı faaliyet programında yer alan ve Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Güneydoğu Bölge Şampiyonası, büyük bir heyecana sahne oldu.
6 İLDEN 250 SPORCU KATILDI
Adıyaman, Gaziantep, Batman, Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa’dan gelen yaklaşık 250 sporcunun katıldığı şampiyona, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Organizasyon, hem sporun birleştirici gücünü ortaya koydu hem de Adıyaman’ın büyük organizasyonlara ev sahipliği yapma konusundaki kararlılığını gözler önüne serdi.
Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman’ın spor organizasyonlarıyla yeniden güç kazandığını vurgulayarak; “Şehrimizin böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Adıyaman, 6 Şubat sürecinin etkilerini en aza indirmek için var gücüyle çalışıyor. Biz de bu büyük organizasyonu gerçekleştirerek yaraların sarılmasına katkı sunmayı amaçladık. Bu tür spor etkinliklerine bundan sonra da ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz” dedi.
ŞAMPİYONAYA BESNİ DAMGASI
Şampiyonada U23 Bayanlar ve Erkekler Kategorisinde Besni Dokan Spor Kulübü sporcularından İrem Dutlu 51 kg Birinci, Selin Topal 54 kg Birinci Umut Korkmaz 57 kg ikinci olurken Üst genç Bayanlar Kategorisinde Kumru Karaçor 45kg Birinci, Alt Genç Bayanlar kategorisinde Sıla Lenger 45 kg Birinci, Berfin Polat 48 kg Birinci, Emine Eylül Ekmekci ise 60 kg Birinci olarak büyük başarıya imza attı.
Besni Fuat Akbaş Spor Kulübünde ise sporculardan Mislina Akbaş Üst Genç Bayanlar 48 kg da bölge şampiyonu, Semanur Esen Üst Genç Bayanlar 57 kg’ da bölge şampiyonu, Fatma Gündüz Alt Genç Bayanlar 54 kg’da bölge şampiyonu, Yusuf Gürbüz Erkekler Üst Genç 71 kg’da bölge ikincisi, Dilara Duygu Şencan ise Bayanlar Üst Genç 51 kg’da bölge ikincisi olarak Besni’ye gurur yaşattı.
BAŞARILI SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
Müsabakalar boyunca Muaythai’nin usta sporcuları, hünerlerini sergileyerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Zorlu mücadelelerin ardından dereceye giren sporculara madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş tarafından verildi.
Muaythai Federasyon Başkanı Hasan Yıldız, organizasyona verdiği desteklerden dolayı Adıyaman Vali Yardımcısı Mehmet Tığlı ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’e plaket takdim etti.
Başkan Abdulkadir Kurt’tan Ramazan Bayramı mesajı
Büro Memur-Sen Adıyaman Şubesi’nden iftar programı - Videolu Haber
Adıyaman’da 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 111. yılı anıldı - Videolu Haber
Ramazan Bayramı’nda Çocukların Beslenmesine Dikkat
18 Mart'ın Kaçıncı Yılı? Çanakkale Zaferi'nin anlam ve önemi nedir?
Malatya’da 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı
Ressam Bünyamin Ağbal Sanko Sanat Galerisi’nde Sergi Açtı
Balkan Türkleri için stratejik dönüşüm: "Artık sadece mirasçı değil, kurucu aktörüz!
Adıyaman’da uyuşturucu alarmı: ‘Gençler göz göre göre kaybediliyor’
18 Mart 2026 Gram, çeyrek ve yarım altın ne kadar?
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun'dan 18 Mart Mesajı
Adıyaman bayramı yağışlı geçirecek!
Adıyaman Belediyesi’nden ‘Halk Kart’ desteği
Adıyaman İl Sağlık Müdürü Şirik’ten bayramda beslenme uyarısı
Adıyaman Barosu ve avukatlardan Av. Hüseyin Can Güzel’e destek açıklaması - Videolu Haber
Başkan Şevket Gürsoy’dan Mustafa Uslu’ya teşekkür mesajı
Trump’tan İran açıklaması: ‘Savaş yakında bitecek’
Adıyaman Emek ve Demokrasi Platformu’ndan Halepçe Katliamı’na yönelik anma programı - Videolu Haber
Adıyaman Valisi Osman Varol, iş arayan vatandaşları kabul etti
Adıyaman’da içme suyu altyapısı modern hatlarla yenileniyor - Videolu Haber
ASAL Araştırma: İmamoğlu olmazsa Mansur Yavaş, CHP seçmeninin aday tercihinde birinci sırada
Adıyaman Üniversitesi’nin 20. yıl dönümü
Adıyaman Belediyesi ‘Sosyal Destek Kartı’ iddialarına yanıt verdi: ‘Yardımlar düşürülmedi, artırıldı’
Başkan Sadıkoğlu’ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı
Başkan Hallaç’tan Kahta’da bozulan yollarla ilgili açıklama
Adıyaman’da Kent Meydanı’nda Kadir Gecesi programı düzenlendi - Videolu Haber
Vali Osman Varol vatandaşlarla bir araya geldi
Akaryakıta bir zam daha! Tabela bu gece değişiyor
Prof. Dr. Mehmet Şirik: ‘Yaşlılar toplumun aktif parçası olmalı’
Adıyaman Üniversitesi ve İpekyolu Ajansı’ndan kadın çiftçilere eğitim
Yükleniyor



