Tarih: 14.06.2018 23:08

M. Fatih Toprak “Besnili Vatandaşlarımızın İlgi ve Alakasına Layık Olacağım”

Facebook Twitter Linked-in

24 Haziran seçimlerinde Ak Parti’den 3. Sıra Adıyaman Milletvekili adayı olan M. Fatih Toprak, seçim çalışmaları kapsamında ilçemize gelerek, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Ak Parti Adıyaman İl Başkanvekili Mehmet Dağtekin, Ak Parti ilçe Başkanı Mustafa Çiğdem ile beraber esnafları ziyaret etti.

 Ziyaretler kapsamında ise Besni Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan Tunceli’de mayına basarak yaralanan Jandarma Astsubay Mustafa Deniz’i de ziyaret eden Toprak, “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Aynı zamanda Besni Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan diğer hastaları da ziyaret eden Toprak, acil şifalar diledi.

Ziyaretleri esnasında Besnili esnafların ve vatandaşların sıcakkanlı tavırlarından ve kendisine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı memnun kaldığını belirten Toprak, “ 24 Haziran seçimlerinde Besnili vatandaşlarımız kesinlikle Ak Parti diyor. Ben ziyaretlerimde bunu gördüm. Besnili hemşerilerimizin Partimize ve Cumhurbaşkanımıza olan sevgisi çok büyük, inanıyorum ki 24 Haziran seçimlerinde de Besni’den çok büyük bir oy alacağız. Bizde, bu ilgi ve alakanın elbette ki karşılığını göstereceğiz. Besni için hizmet noktasında ne gerekiyorsa elimizi taşın altına koyup Besni’nin sorunlarını çözüme kavuşturacağız.” Dedi.

Şehir merkezindeki çalışmaları da inceleyen Toprak, daha sonra Besni AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde düzenlenen Sandık Eğitimi Toplantısına katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —