Tarih: 23.11.2016 07:32

Lider Besni Belediye Spor Koltuğunu Kaptırmıyor

Facebook Twitter Linked-in

Yedek ağırlıklı olarak maça çıkan Besni Belediye Spor’un aksine rakip takım ise her zamankinden daha iyi bir kadroyla maça çıktı. Ancak henüz maçın başlarında üstünlüğünü hissettiren Besni Belediye Spor 32. Dakikada Fatih’in golüyle 1-0 öne geçti.

Bu golden sonra rakip takım biraz daha toparlandı ancak üstünlüğünü koruyan Besni Belediye Spor gol arayışlarına devam etti. İlk yarıda birçok pozisyondan sonuç çıkaramayan Belediye Spor ilk yarı sonunda soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarı baskısını artıran Besni Belediye Spor, 58. Dakikada ceza sahası içerisinde Mehmet Maviş’in yere düşürülmesiyle penaltı kazandı. Topun başına geçen Savaş, top ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek skoru 2-0 yaptı. Bu golün ardından çok sürmeden 66. Dakikada sol kanattan atak geliştiren Besni Belediye Sporlu Ali Kalkan’ın ortasında Muhammed Kılıç sert ve düzgün bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu ve skoru 3-0’a getirdi.

Bu golden sonra rakibini iyice kendi yarı sahasına gömen Besni Belediye Spor’da Muhammed, arka direkte topla buluştu ve düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek kendisinin ikinci takımının 4. Golünü attı.

Oyunun son dakikalarında sonradan oyuna giren Mehmet Figenergül, golünü atarak skoru 5-0’a getirdi ve maç bu skorla tamamlandı.

Maç Kadrosu: Abdurrahman, Savaş, Emrullah, Ömer, Metin Yüce, Muhammed, Maviş, Ali Kalkan, Metin Toraman, Fatih.

Yedekler: Bekir, İbrahim, Ali Cice, Orhan, Mahmut, Mehmet, Şükrü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —