Tarih: 29.11.2018 20:06

Kenan Polat Resmi Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

MHP’den Besni Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını daha önceki aylarda açıklayan Kenan Polat, resmi başvurusunu MDK üyesi Selim Çakır ve İlçe Başkanı Hamdi Arslan’la beraber yaptı.

Besni Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olan Kenan Polat Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ne giderek, Parti Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Daha sonra resmi aday adayı başvurusunu gerçekleştiren Polat yaptığı açıklamada “ 31 Mart 2019’da yapılacak olan Besni Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğumuzu duyurmuştuk. Bugünde partimizin Genel Merkezini ziyaret edip resmi başvurumuzu da gerçekleştirmiş olduk.

Allah çıktığımız bu kutlu hizmet yarışında bizlerin yar ve yardımcısı olsun. Her şey güzel Besni’mize daha iyi hizmetler sunabilmek ve Besni’nin sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmak olacaktır. Bende bu düşünce ve amaçla Besni’mizin Belediye Başkanlığına talip oldum. İnşallah, genel merkezimiz bizi gösterip halkımız da teveccüh gösterirse Besni için var gücümüzle çalışıp hak ettiği noktaya ulaştıracağız.” Dedi.

Esnaf gezilerine de değinen Polat, “ Aday adaylığımızı açıkladığımız günden beri esnaf gezilerimizi sürdürüyoruz. Besnili esnaflarımız ve vatandaşlarımızın ilgi ve alakasından dolayı da teşekkür ediyorum.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —