Tarih: 15.06.2016 11:31

Kaymakamlık Turnuvası Şampiyonu Kitiş Spor

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz hafta şehir stadyumunda oynanan final karşılaşmasına İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Gazeteci Yazar Hasan Emre, takım başkanları ve çok sayıda futbolsever katıldı.

Final karşılaşmasında karşı karşıya gelen Kitiş Spor ve Erdemoğlu KYK Spor 90 dakika boyunca oynadıkları futbolla izleyenlere futbol şöleni sundu.

Maç sonunda rakibi Erdemoğlu KYK Spor’u 4-2 mağlup eden Kitiş Spor Turnuvanın şampiyonu olurken Erdemoğlu KYK Spor 2. Besni Devlet Hastanesi ise 3. Oldu.

Karşılaşmanın ardından şampiyonluk sevinci yaşayan Kitiş Spor saha içerisinde pankart açarak köylerine saha yapılması için Kaymakam Kaya’dan istekte bulunarak futbol sahası için söz aldılar.

Daha sonra kupa ve madalya törenin ardından açıklama yapan İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya; “İlçemizde yaklaşık 1 aydan beri devam eden Kaymakamlık Futbol turnuvası centilmence, sporun ruhuna yakışır şekilde sona ermesi bizleri son derece memnun etmiştir.

Bu vesileyle Kaymakamlık turnuvasının adına yakışır hareket eden, sporun kardeşlik ve dayanışma olduğunu gösteren tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Şampiyon Kitiş spor olmak üzere, turnuvaya iştirak eden tüm takımları tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —