Tarih: 31.05.2017 16:11

Kaymakamlık Kupasının Sahibi Diriliş Karakuyu Spor Oldu

Facebook Twitter Linked-in

28 takım, 504 sporcunun katıldığı ve 52 müsabakanın oynandığı turnuva 23 Mayıs 2017 Salı günü oynanan final maçı ile tamamlandı. Besni İlçe Stadyumunda oynan final maçını 5 – 0 Diriliş Karakuyu Spor kazandı. 

Düzenlenen final maçına İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Cumhuriyet Savcısı Elif Yılmaz, Asliye Ceza Hâkimi Enes Taner, Asliye Hukuk Hâkimi Hidayet Ertuna, Asliye Hukuk Hâkimi İbrahim Halil Bakır, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Jandarma Komutan V. Arif Bekâr, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanları, çok sayıda sporsever katıldı. 

Diriliş Karakuyuspor’un şampiyonluğu ile sonuçlanan turnuvada ikinciliği Besni Devlet Hastanesi, üçüncülüğü ise Payamca Gapspor aldı. Turnuvanın en centilmen takımı Yayıklı Diriliş Spor olurken Tekağaç Spor’dan Doğan Yıldız turnuvanın en genç ve yetenekli sporcusu ödülünü aldı.    

Tribünlerin dolduğu sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvada Kaymakamımız Ahmet Gencer, bütün takımlara teşekkür ederek, dereceye girenleri tebrik etti, başarılarının devamını diledi.  

Turnuva bitiminde Diriliş Karakuyuspor şampiyonluk kupasını Kaymakam Ahmet Gencer’in elinden aldı. Dereceye giren takımlara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —