Tarih: 16.05.2013 22:51

Jandarma Hemşireler Gününü Kutladı

Facebook Twitter Linked-in

12-18 Mayıs Hemşirelik haftası dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personel eşleri Hemşireleri ziyaret ederek Hemşireler Haftasını kutladı.


Hemşirelik Haftası kapsamında Besni ilçe Jandarma Komutanlığında görevli personel eşleri Besni Devlet Hastanesinde görevli bulunan Başhemşire Özlem Süngü ve diğer hemşireleri ziyaret etti. Hemşireleri ziyaret edilerek, hafta dolayısıyla hemşirelere ve ebelere karanfil hediye edildi.

 

Ziyarette bulunan Jandarma Personeli eşleri tarafından İnsan sağlığının bireylerde zorunlu, vazgeçilmez temel ihtiyaçlardan biri olduğu, bu ihtiyaca cevap veren personel içinde en önemli meslek gruplarından birinin ise hemşirelik olduğu, ayrıca hemşireliğin güç çalışma şartlarında sevgi ve şefkat gerektiren bir meslek olduğu belirtildi.

 

Hemşireler Haftası dolayısıyla Besni ilçe merkezinde bulunan 1 ve 2 Nolu Aile Sağlık Merkezleri, Suvarlı Aile Hekimliği, Çakırhüyük Aile Hekimliği, Kesmetepe Aile Hekimliği, Kutluca Aile Hekimliği, Köseceli Sağlık Ocağı ve Beşyol Aile Sağlık Merkezlerinde görevli bulunan hemşirelerde ziyaret edilerek karanfiller verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —