Tarih: 09.09.2015 18:12

H. Fatih Baba Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Besnili İş Adamı Halil Fatih Baba 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’den aday adaylığını geçtiğimiz hafta açıklamasının ardından gerekli evrakları AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen’e teslim etti.

AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, H. Fatih Baba’nın başvurusundan memnuniyet duyduğunu belirterek yapılan başvurunun hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Daha sonra aday adaylığı ile ilgili açıklama yapan H. Fatih Baba; “Memlekete hizmet etmek sevdasıyla çıktığım bu kutlu yolda beni yalnız bırakmayan dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Üstat Necip Fazıl’ın dediği gibi “ Üzülme Davanın sahibi Hak’tır. Hak olan davada zafer muhakkaktır.

Doğal liderimiz, Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere emaneti olan kutsal AK Parti davasının bir neferi olarak dostlarımızla el ele gönül gönüle iktidar yürüyüşümüzün devamı, ülkem, milletimin ve maneviyatıma hizmet etmek için AK Parti Adıyaman Milletvekili aday adayı olarak siz dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Milletimize ve vatanımıza hayırlı uğurlu olsun.

Partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev almış tüm dava arkadaşlarımıza da saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Cenab-ı Hak bizleri mahcup etmesin” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —