Tarih: 14.06.2018 23:11

Bosch Tarafından Osman İsot M.T.A.L Eğitim Laboratuarı Yapılacak

Facebook Twitter Linked-in

Bosch Termoteknik, Milli Eğitim Bakanlığı ile mesleki ve teknik eğitimin gelişimine yönelik yaptığı iş birliği prokotolü kapsamında okula bir adet tam donanımlı eğitim laboratuarı kazandıracak. Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima San. Tic. A.Ş. İnovasyon Merkez Müdürü İbrahim Özyeşilova ve Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima San. Tic. A.Ş. Eğitim Koordinatörü Taşer Genç okul müdürü Nevzat Avşar’ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima San. Tic. A.Ş. İnovasyon Merkez Müdürü İbrahim Özyeşilova yaptığı açıklamada, “Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima Sanayi Ticaret A.Ş. olarak, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapmış olduğumuz mesleki eğitim işbirliği protokolü kapsamında Besni ilçesine Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanı ilgili eğitim öğretimi destekleyici bir atölye/laboratuvar kazandırmayı planlıyoruz. Bosch Termoteknik olarak örgün mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumlarından Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanında öğrenim gören öğrencilerin, gaz yakıcı cihazlar ile ısıtma ve iklimlendirme endüstrisinin servis ve bakım hizmetlerinde ihtiyaç duyulan yeni teknolojileri bilen teknik insan gücü olarak yetiştirilmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu amaç doğrultusunda Okulumuza kazandıracağımız laboratuvar ile bir bakıma sektörümüzün geleceğine yatırım yapıyoruz.” dedi.

Okul Müdürü Nevzat Avşar da, “ Bosch tarafından mesleki eğitimde kalitenin arttırılması amacıyla yaptığı çalışmaları takip eden alan öğretmenlerimiz bir süredir firma ile irtibat halindeydi. Bosch tarafından böylesine önemli bir eğitim yatırım için Okulumuzu seçmiş olmalarından dolayı müteşekkiriz. Planlama dahilinde önümüzdeki altı aylık süre içerisinde laboratuvar tam anlamıyla hazır hale gelmiş olacak. Şimdiden katkıları dolayısı ile Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima San. Tic. A.Ş. nezdinde sayın İbrahim Özyeşilova’ya ve Taşer Genç’e teşekkür ediyorum. Firma ile bağlantı kurarak laboratuvarın okulumuza kazandırılmasına vesile olan alan öğretmenlerimiz Ertuğrul Kurt’a ve Burak Aksoy’a ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —