Tarih: 27.04.2016 15:34

Besni TDP Köylerde Meslek Tanıtımına Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Toplum Destekli Polislik ve trafik denetleme Büro Amirliği personelleri Besni ilçesine bağlı  Çomak köyünde bulunan Çomak Ortaokulu ve Çomak İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti. Ziyarette Çomak ortaokulu ve ilkokulunda polislik mesleği tanıtılarak avantajları ve dezavantajlarının neler olduğu, polislik mesleğine giriş için gereken şartlar ve polislik mesleğinde ki birimlerin hangi faaliyetleri yürüttüğü, polislik mesleğinin çalışma şartları konusunda ve öğrencilere trafik konularında uymaları gereken kurallar hatırlatıldı. Öğrencilerin trafikle ilgili farkındalıklarının arttırılması amacı ile trafik dedektifi kartları dağıtılarak öğrencilerden trafik kurallarına uymaları yönünde söz alınarak, öğrencilerin merak ettiği konularda öğrencilere bilgi verildi.

Sonrasında Toplum Destekli Polislik ve Trafik Denetleme Büro Amirliği Personelleri tarafından öğrencilere polislik mesleğinin tanıtıldığı not defteri ve kalem, trafikte hayat kurtaran 8 altın kural broşürü ve trafik dedektifi olmaya söz vermiş öğrencilere trafik dedektıfı kartları ile çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Ali Rıza Yılmaz TEOG sınavı öncesi 8. Sınıf  öğrencilerine  başarı dileyerek  bu ziyarette bizlere kapılarını açan ve  güler yüzle karşılayan  Çomak  İlkokulu  ve Ortaokulunun değerli Müdürü Ramazan Demirkol başta olmak üzere okul aile birliği başkanına okul idarecisi ve  Öğretmenleri ile öğrencilerine, teşekkür ettiğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —