Tarih: 18.09.2014 14:35

Besni Öğretmen Okulu Mezunları Eğitim Bayramında Buluşacak

Facebook Twitter Linked-in

Besni Öğretmen Okulu Mezunlarından Hacı Mehmet Yığılı, Kara Memet Dutlu, Memet Bekmezci, Ali Cirit ve Halil Tatlı Emre birlikte gazetemizi ziyaret ederek, Öğretmen Okulu mezunları ve öğretmenleriyle 16. Besni Eğitim Bayramı’nda buluşacaklarını söylediler.

Yapılacak olan buluşma etkinliği hakkında bilgi veren Kara Memet Dutlu 16 Eğitim Bayramına tüm saygıdeğer öğretmen okulu mezunlarını ve Sayın öğretmenlerimizi birlikte olmaya davet ediyoruz.

Davetimizden haberdar olan arkadaşlarımızın diğer arkadaşlarını ve öğretmenlerimizi davetimizden haberdar etmelerini rica ediyoruz.” Dedi.

Yapılacak buluşma etkinliği ile ilgilide bilgi veren Dutlu, 1 – Cuma, Cumartesi ve Pazar günü Eğitim Bayramı etkinliklerine katılma. 2- Cumartesi günü saat 16:00 – 20:00 arasında Çörmük Kaplıcası’nda Besni Tavası ikramında bulunma. 3- Pazar günü saat 01:00’da Nemrut gezisi. 4- Nemrut Gezisi dönüşü Eğitim Bayramı veda kahvaltısına katılma.

Dutlu, ayrıca buluşma etkinliğine katılacak olanların 0505 648 39 88 nolu irtibat numarasıyla iletişime geçmelerini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —