Tarih: 20.04.2016 17:44

Besni İdmanyurdu Spor Şampiyonluğa Doğru ilerliyor

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz Cumartesi günü Adıyaman Esentepe Stadyumunda Adıyaman İdmanyurdu Sporla karşılaşan Besni İdmanyurdu Spor 2 maçta 2. galibiyetini alarak sezon başında belirlediği şampiyonluk hedefine emin adımlarla İlerliyor.

 Maça istediği gibi başlayamayan Besni İdmanyurdu Spor ilk yarıda girdiği iki pozisyonda da sonuç alamadı.

 Rakip takımın ataklarında gole izin vermeyen Besni İdmanyurdu Spor kalesini gole kapasa da ilk yarının sonlarında verilen penaltı kararı sonucu soyunma odasına 1-0 geride gitti.

Maçın 2. Yarısına hızlı başlayan Besni İdmanyurdu Spor kaptan Şükrü Tercan ve Cengiz Yoldaş ile sayısız pozisyonlara girdi. Maçın 50. Dakikasında Şükrü Tercan’ın mükemmel asistinde Yusuf Polat şık bir vuruşla topu ağlara göndererek beraberliği sağladı.

57. dakikada Besni İdmanyurdu Spor oyuncusu Ali Per’in asistinde topla buluşan Yusuf Kaya topu ağlarla buluşturarak takımını 2-1 öne geçirdi.

Maçın 66. Dakikasında sol kanattan rakiplerini bir bir geçerek rakip takım ceza sahasına giren Erkal Kılınç, topu filelere göndererek skoru 3-1’e getirdi.

Ataklarına devam eden Besni İdmanyurdu Spor defansta boşluklar verince rakip takımın golü geldi ve durum 3-2 oldu.

Dakikalar 85’i gösterdiğinde Cengiz Yoldaş’ın mükemmel asistinde Erkal Kılınç kendisinin 2 takımının 4. golünü atarak skoru belirledi.

Maçta Cezası Nedeniyle Emre Çoban ve sakatlığı devam eden Emrullah Tercan ve lisans işlemleri yetişmeyen yeni transfer Yılmaz Güner forma giyemedi.

Maçtan Sonra Açıklama Yapan Kulüp Yönetimi; “2 resmi müsabakadan da galip ayrılan futbolcu arkadaşlarımızı tebrik ederiz.

Bu sezon 2’si resmi 1’i hazırlık maçı olmak üzere 3 müsabakaya çıkan ekibimiz 3 maçta 21 gol atma başarısı gösterdi. 21 gole karşılık kalesinde sadece 5 gol gören ekibimizin bu sezon tek hedefi şampiyonluktur. Bu süreçte bize destek veren Besni Kaymakamımız Çağlayan Kaya’ya, Besni Belediye Başkanımız İbrahim Öztürk’e ve Reşit Alkan’a teşekkür ederiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —