Tarih: 18.05.2016 12:26

Besni İdmanyurdu Spor Gol Oldu Yağdı

Facebook Twitter Linked-in

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Besni İdmanyurdu Spor, geçtiğimiz Pazar günü Adıyaman Aydın Spor’u 23-1’lik farklı skorla geçerek 6’da 6 yaptı.

Oyuna hızlı başlayan Besni İdmanyur Spor, ilk yarıda Emrullah Tercan ve yeni transfer Yılmaz Güner’in golleriyle 12-0 önde kapattı.

İkinci yarı da performansından ödün vermeyen Besni İdmanyur Spor, Cengiz Yoldaş, Erkal Kılınç, Mustafa Türkmen, Selçuk Ördekci, Emre Çoban, Yunus Emre Öztürk, Yusuf Kaya, Nafi Özdemir, Yusuf Polat’ın golleriyle maçtan 23-1’lik skorla ayrılarak Adıyaman Futbol tarihine geçti.

Maç Sonu Açıklamalarda Bulunan Kulüp Yönetimi Ufuk Yıldırımsarısı ve Efkan Efe; “Tüm Sporcu Arkadaşlarımızla Gurur Duyuyoruz Bu Sezon 6 da 6 Yaparak Lider Olduk 23 Gol Atarak Adıyaman Futbol Tarihinde Rekor Kıran Tüm Sporcularımızı Tebrik Ederiz.

Bizden desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Çağlayan Kaya’ya, Belediye Başkanımız İbrahim Öztürk’e, Reşit Alkan’a ve taraftarlarımıza Besni halkına teşekkür ederiz.

İnşallah kalan 8 Haftada ki diğer maçlarımızı da kazanarak sezon içerisinde hiç yenilmeden şampiyon olup bir rekor daha kırmak istiyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —