Tarih: 01.03.2017 10:13

Besni Belediyespor: 1 Petrol Gençlikspor: 1

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz Pazar günü Adıyaman Mansur Yardımcı Stadında oynanan maçta Besni Belediye Spor rakibiyle 1-1 berabere kalarak playoff adına büyük bir avantaj yakaladı.

Maça iki takımda iyi başladı ancak Belediye Spor yakaladığı 3-4 net pozisyondan yararlanamayınca rakip takım 43. Dakikada 11 sırt numaralı oyuncusunun kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında 46. Dakikada soldan ceza sahasına giren Belediye Sporlu Ali’nin sıfırdan kestiği ortada top defansa çarparak filelere gitti ve maça eşitlik geldi.

Bu golden sonra iki takımda galibiyet golü arasa da galibiyete daha çok ihtiyacı olan Petrol Gençlik Spor daha çok atak yapan taraf oldu.

Beraberliğin verdiği hırsla maç çok sert geçerken hakemlerin Petrol Gençlik Spor’un adeta tekme ve tokatlarını görmemezlikten gelmemesi ise maça gelen taraftarlardan büyük tepki çekti.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Besni Belediye Spor antrenörü Refik Çeçen; “Sakatlık geçiren kaptanımız Savaş yerde acılar içinde kıvranırken hakemin gözü önünde Petrol Gençlikspor’lu oyuncunun yerde yatan oyuncumuza tekme atmasını bile görmemezlikten gelecek kadar korkakça maç yönettiler. takımımız adeta bir savaş maçını andıran müsabakadan hakemlere rağmen 1 puan alarak pleyoff adına önemli bir karşılaşmayı geride bıraktı. Önümüzdeki hafta Şambayat Spor’la oynayacağız. Kazandığımız takdirde ligin bitimine 2 hafta kala pleyoffu garantileyeceğiz” dedi.

Maç kadrosu: Bekir, Orhan, Metin, İbrahim, Savaş, Fatih, Mustafa, Bekir Yücel, İlhan, İbrahim Çalışkan, Ali.

Yedekler: Abdurrahman, Ömer, Mehmet, Gökhan, Emre, Emrullah, Şükrü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —