Tarih: 23.01.2014 18:30

Besni Belediyesinden Jandarma Projesine Destek!

Facebook Twitter Linked-in

Besni Belediye Başkanı Fahri Serter proje kapsamında Besni Anadolu Sakatlar Derneği’nde Besni Kaymakamı Emrah Yılmaz, Besni Garnizon Komutanı İsmail İri, Besni Emniyet Müdürü Cemal Avan, Jandarma Teğmen Azmi Kaan Şen ve Üst Teğmen Ali Tekin’in katılımıyla 10 Adet tekerlekli sandalyeyi Besni Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Ömer Arslan’a teslim etti.


Serter, Besni Belediyesinin bu güne kadar engelliler ve ailelerine yönelik her türlü katkıyı sağladığını bunda sonra da sağlamaya devam edeceğini belirterek, “Jandarmamızı düzenlemiş olduğu bu projeden dolayı tebrik ediyorum. Engellilerin bu gün kadar unutulan sorunlarına çare olmak bizim boynumuzun borucudur. Her türlü ihtiyaçlarında kapımız açıktır” dedi.


Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluşunun 175’inci yıldönümü nedeniyle ortopedik ve zihinsel engelli vatandaşlara 175 adat tekerlekli sandalye dağıtımı yapılacak. Jandarma kuruluşunun yıldönümü olan 14 Haziran 2014 tarihine kadar 175 tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahipleriyle buluşturmayı hedefliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —