Tarih: 10.06.2015 17:35

Besni Belediye Spor Masa Tenisi Takımı Kupaları Topladı

Facebook Twitter Linked-in

Yıldız erkek takımı kupasını alarak sezonu kapattı genç kız takımı ve genç erkek takımı il 1. Ligi için Adıyaman’da düzenlenen kulüpler arası masa tenisi turnuvasında her iki takımımız gruplarında hiç maç vermeyerek il birinciliği elde ettiler.

28-31 Mayıs tarihleri arasında corumda yapılan Türkiye terfi liginde mücadele eden genç kız ve genç erkek masa tenisi takımı 17. Takımın katıldığı kızların liginde 9. Sırada bitirdi. Erkeklerde ise 41 takımın katıldığı ligde 16. Sırada tamamlayarak Besni’ye döndüler.

Masa tenisi ile ilgili açıklama yapan Besni Belediye Spor Kulübü Başkanı Battal Coşkun, “Besni’de yapılan kulüpler arası masa tenisi yıldız erkek genç erkek ve genç kızlar da Besni birincisi olan masa tenisi takım sporcularımıza teşekkür ederim. Ayrıca Adıyaman’da genç kız ve genç erkeklerde kulüpler arasında İl Birincisi olarak kulübümüze kupa getirdikleri için onlara da teşekkür ederim.

Çorum’da yapılan masa tenisi terfi ligine çıkma mücadelesinden Adıyaman’ı temsilen katılan, Besni Belediye Spor Masa Tenisi Kız ve Erkek takımlarımız ilk defa katıldıkları bir turnuvada kızlar 17 takım arasında 9. Sırada erkekler ise 41 takım içerisinde 16. Sırada tamamladılar.

Bizleri yalnız bırakmayan maddi manevi desteklerini esirgemeyen Besni Belediye Başkanı Sayın İbrahim Öztürk’e Kulüp Başkanı olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —