Tarih: 02.04.2015 00:24

Besni Belediye Spor Küme Düşmekten Kurtuldu

Facebook Twitter Linked-in

Besni Belediye Spor Teknik Direktörü Refik Çeçen konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ” 08.03.2015 tarihinde Besni İlçe standında oynanan Besni Belediye Spor- Fatih Gençlik Spor 1. Amatör futbol karşılaşmasında ligin son haftasında yenilen takımın kümeye düşeceği maçta ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Besni Belediye Spor, maçın ikinci yarısına bir oyuncu değişikliği ile maça başlayan Fatih Gençlik Spor’da oyuna giren oyuncu adeta maçın kaderini değiştirerek 2 gol ve 1 asistle maça damgasını vurdu.

Bu futbolcunun sahte lisansla oynadığından şüphelenen Besni Belediye Spor yöneticileri olarak maçın 83. Dakikasında hakem Volkan Doğan’ı yanıma çağırarak rakip takımda sonradan oyuna giren 11 numaralı oyuncunun sahte olduğunu ve sizinle resim çektirmek istediğimi belirttim. Ama maçın hakemi Volkan Doğan, bu kuralın artık eskide kaldığını ama sahte olduğunu tespit ettiysen maç bitiminde çektirebiliriz diyerek beni yedek kulübesine yolladı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte rakip takımın oyuncuları formalarını çıkartarak kendi aralarında değiştirdiler. Maçın hakemi Volkan Doğan’ın yanına giderek, hadi hocam 11 numaralı oyuncuyu çağırın resim çektirelim dedi. hiçbir cevap vermeyerek emniyet güçleri eşliğinde soyunma odasına gittiler. Maçtan sonra toplanan Besni Belediye Spor yönetim kurulu maç kaseti ve maç esnasında çekilen resimlerle Adıyaman İl tertip kuruluna yazılan itiraz dilekçesiyle birlikte maçtan bir gün sonra Adıyaman’a giderek teslim ettik. il tertip kurulu dosyamızı inceledikten sonra dosyamızın reddine karar verdiler.

Besni Belediye Spor kulübü adına dosyayı bizzat elden Ankara’ya götürerek Ankara amatör disiplin kuruluna teslim ettim. 20.03.2015 tarihinde toplanan disiplin kurulu dosyamızı inceledikten sonra yapılan itirazımın kabulüne karar vererek maçı 3-0 hükmen Besni Belediye Spor lehine tescil etti” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —