Tarih: 08.12.2016 06:42

Besni Belediye Spor 2 Petrol Gençlik Spor 1

Facebook Twitter Linked-in

Besni Şehir Stadında oynana maça her iki takımda kontrollü başlasa da dakikalar ilerledikçe ev sahibi Besni Belediye Spor oyuna hâkim olmaya başladı.

Maçın 12. Dakikasında Petrol Gençlik Spor, orta sahanın az ilerisinde kazandığı duran topu iyi değerlendirerek topu filelere göndermeyi başardı ve maçta 1-0’lık üstünlüğü yakaladı.

Bu golün ardından toparlanan Besni Belediye Spor, beraberliği yakalamak için yüklenmeye başladı. Maçın 21 ve 33. Dakikalarında Besni Belediye Spor oyuncusu Fatih iki net pozisyonda da yararlanamadı ve ilk yarı soyunma odasına 1-0 geride gitti.

İkinci yarı maça daha istekli başlayan Besni Belediye Spor oyunun kontrolünü eline alarak gol için bastırmaya başladı. Maçın 63. Dakikasında sağ kanattan yapılan ortayı iyi takip eden Ahmet güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve skorda eşitliği sağladı.

Bu golden sonra galibiyet için ataklarını iyice artıran Besni Belediye Spor, maçın 74. Dakikasında sol çaprazdan ceza sahasına giren Ali Kalkan’ın kaleciyi de çalımlayarak attığı golle 1-0’dan 2-1 öne geçmeyi başardı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca ev sahibi Besni Belediye Spor maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Böylece Besni Belediye Spor elde ettiği galibiyetle 1 hafta ara verdiği liderlik koltuğunu Adıyaman İl Özel İdare Spor’dan geri alarak 19 puanla yoluna emin adımlarla devam ediyor.

 Maç Kadrosu: Abdurrahman, Savaş, Ali, Metin Toraman, Orhan, Muhammed, Maviş, Ahmet, Mustafa, Metin Yüce, Fatih.

Yedekler: Emrullah, İbrahim, Mahmut, Mehmet, Şükrü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —