Tarih: 27.10.2016 10:09

Besni Belediye Spor 2 Kommagene Spor 1

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz Pazar günü kendi evinde ve seyircisi önünde maça çıkan Besni Belediye Spor, ligin zorlu ve favori takımlarından Kommagene Spor’u 2-1 yenerek ligin favori takımı olduğunu gösterdi.

Maça iyi başlayan Belediye Spor, maçın henüz 4. Dakikasında sağdan yapılan ortada oluşan karambol de topu önünde bulan Fatih güzel bir vuruş yaparak takımın 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra oyunun kontrolünü tamamen eline alan ve ikinci gol için yüklenen Besni Belediye Spor maçın 18. Dakikasında soldan yapılan ortada Ali Cice’nin kafa vuruşunda top az farkla auta gitti. 29. Dakikada soldan yapılan ortada köşe atışında arka direğe giden topu iyi takip eden defans oyuncusu Metin Yüce iyi bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi, kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca Besni Belediye Spor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarı rakip takımının geliştirdiği ataklar sonucu maçın 46. Dakikasında 9 sırt numaralı oyuncu cezasahası çizgisinde yaptığı sert bir vuruş defansa çarparak ağlara gitti ve Kommagene Spor farkı 1’e indirdi.

Bu golden sonra Kommagene Spor eşitliği yakalamak için baskı kurmaya çalışırken Besni Belediye Spor ise kontra ataklarla cevap vermeye çalıştı. Maçın 75. dakikasında maçın yıldızı Ahmet Mermer rakip oyuncunun topa hamlesinde ayak tabanıyla girmesi sonucu maçın hakemi ikinci sarıdan kırmızı kart göstererek Besni Belediye Spor’u 10 kişi bıraktı. Bunun üzerine rakip takım daha da yüklenmeye başladı ancak Besni Belediye Spor geçen hafta olduğu gibi yine inanılmaz bir performans sergileyerek rakibine gol şansı vermedi ve maç ev sahibi Belediye Spor’un 2-1’lik üstünlüğü ile bitti.

Maç Kadrosu: Bekir, Savaş, Ali Kalkan, Metin Yüce, Mustafa, Maviş, Muhammed, Ahmet Mermer, Metin Toraman, Ali Cice, Fatih.

Yedekler: Abdurrahman, Emrullah, İbrahim, Mahmut, Mehmet, Ahmet Özkan.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —