Tarih: 04.02.2016 11:03

Besni Belediye Spor 1 Boztepe Spor 4

Facebook Twitter Linked-in

Temsilcimiz Besni Belediye Spor maçın henüz 1.dakikasında rakip takımın geliştirdiği atakta golü kendi kalesinde gördü. Beraberlik için saldıran ekibimiz girdiği birçok pozisyondan yararlanamadı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

2. Yarıda yine beraberlik golü için ataklarını yoğunlaştıran Besni Belediye Spor maçın 55.dakikasında soldan geliştirdiği atakta Maviş kestiği ortayı iyi takip eden Fatih arka direkte ayak içiyle güzel bir vuruş yaparak maça dengeyi getiren gölü kaydetti.

Bu dakikadan sonra iki takım da galibiyet için oynadı karşılıklı geçen ataklar da maçın 88.dakikasında orta hakemin Boztepe Spor lehine uydurma bir penaltı vererek Besni belediye Sporun adeta 1 puanını çaldı. Penaltı ya maruz kalan oyuncunun bile bizim oyunculara ben kendimi attım hakem verdi yapacak bir şey olmadığını söyleyen 11 sırt nolu oyuncu adeta hakemin kendilerini tuttuğunu söyledi. Besni belediye sporlu oyuncular maçın hakemine adeta isyan ederek maçı bıraktılar uzatma dakikalarında 2 gol daha yiyerek maçtan 4-1 mağlup ayrıldılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —