-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% 0,00
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
BESNİ 02 FK SİVASGÜCÜ’NE FARKLI KAYBETTİ
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Besni 02 Futbol Kulübü ligin 3. Haftasında konuk ettiği ligin güçlü ekiplerinden Sivasgücü’ne 4-0 mağlup oldu.
LİGİN GÜÇLÜ EKİBİ SİVAS TEMSİLCİSİ
Besni Şehir stadında oynana karşılaşmayı Besni Kaymakamı Çağlar Partal, İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Arıcılar, kurum ve daire amirleri, STK temsilcileri, her iki kulüp yönetileri ve çok sayıda sporsever takip etti.
Maçın başlama düdüğü ile birlikte her iki takım kontrollü oyunuyla birbirlerini yokladı. Geçen dakikalarda rakip Sivasgücü ataklarıyla Besni 02 FK kalesinde tehlike yaratmaya başladı. Maçın 33. Dakikasında buldukları golle skor avantajını ele geçiren Sivasgücü ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarı daha baskılı bir oyunla başlayan Sivasgücü ikinci yarının başlarında bir gol daha bularak 2-0 öne geçti. Bu golden sonra oyunun kontrolünü tamamen ele alan Sivasgücü iki gol daha bularak skoru 4-0’a getirdi. Maçın son anlarında ise Besni 02 FK ile taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Teknik heyetin devreye girmesiyle gerginlik sonlansa da taraftarlar maçın bitişini beklemeden stadı boşalttı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma 4-0 Sivasgücü’nün üstünlüğü ile tamamlandı.
KULÜPTEN YAŞANAN OLAYLARA AÇIKLAMA
Maç sonu yaşanan olaylara ilişkin bir açıklama yayımlayan Besni 02 Futbol Kulübü yönetimi ligin henüz başı olduğuna dikkat çekerek taraftarlara destek çağrısında bulundu.
Yapılan açıklamada; “Kıymetli Taraftarlarımız, Evet, bugün sahamızda istemediğimiz bir sonuç elde ettik. Ama rakibimiz ilk 2 maçında 8 gol atıp kalesinde 1 gol gören bir takım. Tabii ki bunun arkasına sığınmıyoruz. Soğuk havaya rağmen tribünlere gelerek bizlere destek olan taraftarlarımız kadar teknik heyet ve futbolcularımız da galip gelmeyi istedi. Mütevazi bir kadromuz var ve inanın oyuncularimız ellerinden geleni yapıyor. Taraftarlık, skor ne olursa olsun takımın arkasında durabilmeyi gerektirir. Umutsuzluğa kapılmamalısınız.Ligin daha 3. haftası ve kalan maç sayısı 23. Bu takımın toparlanması için zaman var ve bizler Yönetim Kurulu olarak teknik ekibimizle ve oyuncularımızla gerekli istişareleri yapacağız. Sizden takıma sonuna kadar destek çıkmanızı istiyoruz” denildi.
İran Dışişleri Bakanı Erakçi: ‘Enerji tesislerimiz hedef alınırsa ABD şirketlerini vururuz’
SANKO Üniversitesi’nde ‘14 Mart Tıp Bayramı’ kutlandı
Sakal-ı Şerif Adıyaman’da ziyarete açılıyor
Diyanet ve TDV’den gençlere 500 bin TL çeyiz desteği: Başvurular devam ediyor
ASAL Araştırma açıkladı: Türkiye’de ekonominin en büyük sorunu gıda fiyatlarındaki artış
Adıyaman’da işyerlerinden bakır ve hurda çalan 4 şüpheli tutuklandı - Videolu Haber
Meteoroloji uyardı: Adıyaman’da sarı kodlu alarm, bugün ve yarın sağanak bekleniyor
TSK Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Topçu’dan Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret
Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Kahta Belediyesi Ramazan Çarşısı’nı ziyaret etti
Başkan Tutdere, Tıp Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi - Videolu Haber
Adıyaman İl ve İlçeleri Eğitim Vakfı’ndan Yusuf Aydın’a teşekkür mesajı
Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’nden APP plaka uyarısı - Videolu Haber
Kahta’da bin 200 kişilik iftar programı düzenlendi
Kilis Valisi Gaziantepli yatırımcıları OSB’ye davet etti
İbrahim Halil Aydın: ‘Tıp Bayramı aynı zamanda mücadele günüdür’ - Videolu Haber
Sağlık-Sen Adıyaman’dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Hasan Aytemir: 'Sağlık emekçileri daha çok çalıştırılıp daha az ücret alıyor'
Eski Bakan Yardımcısı Niyazi Acar Yargıtay üyesi oldu
Adıyaman’da depremde yıkılan Saitağa Camii yeniden ibadete açıldı
Serebral Palsili Bireyler İftar yemeğinde bir araya geldi
Ali Babacan’dan Türkiye’nin barış ve diplomasi vurgusu ve ekonomik eleştiriler
Dr. İsmail Tosun: ‘14 Mart: Tıbbiyeli Hikmet’in Ruhundan Konteynerlerin Karanlığına’
Milletvekili Resul Kurt’tan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Vali Osman Varol'un 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Dr. Abdulcelil Alpkıray, Kahta’da hemşehrileriyle buluştu
Emeklilerin ikramiye ödemeleri başladı
Adıyamanlılara hafta sonu uyarısı: Yağış geliyor
Adıyaman’da engelli bireyler için iftar programı düzenlendi
Adıyaman Tabip Odası Başkanı Yavuz: ‘Sağlık sistemi hekimleri ve sağlık çalışanlarını tüketiyor’
Nihat Çelik: ‘Türk ve kürt arasına fitne sokmak bölgeyi zayıflatır’
Yükleniyor



