Tarih: 20.03.2019 19:11

“Besni’nin Kaybedecek 5 Yıla Daha Tahammülü Olamaz”

Facebook Twitter Linked-in

Akşam saatlerinde AK Parti Seçim İrtibat bürosunu ziyaret eden Ahmet Aydın burada vatandaşlara seslendi.

Aydın yaptığı konuşmada “Düşünün ki her birinizin evladı ve geleceği için mutlaka Eyyup Mehmet Emre ile AK Parti’ye büyük bir gayret göstermeniz lazım. Çünkü, Besni daha güzelini hak ediyor. Çünkü evlatlarımıza daha güzel bir gelecek vermek zorundayız. Daha iyi bir Besni’de daha yaşanabilir bir Adıyaman’da daha güçlü bir Türkiye’de yaşama hakkını bizlerle yani ancak AK Parti ile sağlanabilir. Geçmişte onlar bir şey veremediler, şimdi zaten bir şey veremezler. Bir de şuna bakın arkalarında kim var. Biz hakka inandık, halka güvendik. Başka sırtımızı ne PKK’ya, ne PYD’ye ne kandile nede Pensilvanya’ya dayamış değiliz. Sırtını Kandil’e dayayanlar, Pensilvanya’ya dayayanlar ve bir şekilde ona buna dayayanlara bu millet sandıkta onlara cevabını verecek, onları sandığa gömecektir, İnşallah.

Gideceğiz gerekirse yalvaracağız. Bu seçim sadece Besni’nin bekası değil, bu milletin bekasını da ilgilendiriyor. Biri kızgınlıkla yanlış bir iş yapmasın, o yüzden sizlerden istirhamım ulaşabildiğiniz herkese, düşünün kendi ailenizde çevrenizde gördükleriniz vardır.  Evladınız, kardeşiniz, kapı komşunuz mutlaka biraz dokunuşla kalbini ruhunu okşayabilirsiniz. Bir yanlıştan çevirebilirsiniz. Ne Besni’nin ne de Türkiye’nin kaybedecek bir 5 yıla daha tahammülü olamaz. Makamlar, mevkiler gelir geçer dava adamı dedik, bağrımıza bastık ama çıkarı zedelendiği an o davasını satanlarla bizim işimiz yok. Fakat kalbi kırık olup da o yanlışın içinde bilerek veya bilmeden içerisinde olan kardeşlerimizi bulup gönlünü onarabiliriz.” Dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı Eyyup Mehmet Emre ise “Kendisi Adıyaman’ın yüzü, gönlü, gözü ve Adıyaman’a bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerle çehresini değiştiren en önemli ağabeylerimizden bir tanesidir. Bizler vatandaşlarımızın karşısına çıkarken projelerimizle çıkıyoruz. Öyle laf ebeliği yapmıyoruz. Bu projelerimizi gerçekleştirme noktasında da önce Rabbimize sonra sizlere ondan sonra da milletvekillerimize özellikle de Ahmet Aydın vekilimize çok güveniyoruz. Besni ve diğer ilçeler için yapmış olduğu gayretin farkındayız. Erkenek içme suyu eğer bu vaziyete gelebilmişse yakında İnşallah bizlerin musluklarından bu su akacaksa en başta Allah kendisinden razı olsun Ahmet Beyin emekleri, gayretleri tartışılmaz bir gerçektir. Kendisine şükranlarımı sunuyorum. Aynı zamanda bizim Avrupa Birliği Bankası’ndan 25 Km kanalizasyon hattının döşetmesi için 2 Milyon Avro yaklaşık 13 Trilyon parayı bize getiren abimiz, büyüğümüz Allah kendisinden razı olsun. Biz inşallah Allah’ın izni ile bugün kitapçıklar halinde bastığımız sizlere anlattığımız projeleri de bu şekilde gerçekleştireceğiz.”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —