Tarih: 31.01.2021 18:30

Başkan Emre, Kar Çalışmalarını Yakından Takip Etti

Facebook Twitter Linked-in

Kar yağışı öncesi hazırlıklarını tamamlayan Besni Belediyesi yağışla birlikte tuzlama ve yol açma çalışmalarını kısa sürede tamamladı.

Gece boyu etkili olan kar yağışıyla birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre vatandaşların yanında oldu.

Sabah erken saatlere kadar çalışmalarını aralıksız sürdüren Besni Belediyesi’nde Başkan Eyyüp Mehmet Emre, sabaha kadar çalışmalara eşlik etti. 

Belediye çalışanlarının özveriyle çalıştığını belirten Başkan Emre,  “Dün gece ilçemize son 20 yılın en yoğun kar yağışı yaşandı, yağışların etkisiyle, şire pazarımızın çatısının bir kısmı çöktü, birçok ağacımız kar yağışının etkisiyle yıkıldı, bazı ağaçlarımız araçlarımızın üzerine düşerek maddi hasar oluşturdu, ekiplerimizle birlikte 16 saatten beri kar ile mücadelemiz devam etmektedir. Esnafımızın mağduriyetini gidermek için gerekli çalışmaları başlattık, çöken şire pazarımızın çatısını en kısa sürede yeniden yapacağımızı bildirerek, mağdur olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

Emre “Besni’mizdeki yoğun kar yağışı sebebiyle oluşan hasarı gidermek adına, tüm ekiplerimizle birlikte dünden beri aralıksız çalışmamız devam ediyor. Esnafımızın yanında olduğumuzu bildiriyor ve Bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” Şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —