Tarih: 02.05.2015 18:19

Alışverişini Yerel Esnaftan Yap, Esnafına Sahip Çık!

Facebook Twitter Linked-in

Konu ile ilgili e açıklama yapan Damlam Gıda Ltd. Şti. yetkilisi Hakan Kılınç;“İlçemizde faaliyet gösteren yerel esnaflara destek olmak, kazançlarını artırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir kampanya başlattık. Bu kampanya ile birlikte halkımızın yerel esnafımıza sahip çıkmasını amaçlıyoruz. Başlatmış olduğumuz ‘Yerel esnafına sahip çık’ kampanyamızda esnafımıza destek olmak, durgun giden işlerini ve yaklaşan Ramazan ayı öncesi biraz olsun canlandırmak istiyoruz.

 Besni’nin yerel esnafının kazanması ilçemizin kazanması gelişip büyümesi anlamına gelmektedir.  Burada en büyük eksiklerimizden biri burada kazancını sağlayan, buraya yatırım, kaderi ve yaşantısını buraya bağlamış esnafımızın da ekonomik olarak belli bir yere gelip ilçemize yatırım yapabilmesini sağlamaktır. Bu doğrultu dışında başka bir amacımız yoktur.

Bu konuda gerek halkımız gerekse esnaf, sanayici ve tüccarımızın bu kampanyamıza destek vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Unutmayalım ki Ahiliğin temel ilkesidir esnaflık. Günümüzde, Türkiye’de faaliyet gösteren uluslararası sermaye gurupları; mahallelerde sevgi ile dizilmiş taze meyve ve sebzelerini satan manavı, güler yüzle müşterisini karşılayan mahalle bakkalı, kasabı ve bunlar gibi küçük esnafı yok etmek için tüketiciler üzerinde etkili olmaya çalışmaktadırlar. Kimi zaman anahtarımızı kimi zaman da çocuklarımızı emanet ettiğimiz yerel esnafımıza sahip çıkalım” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —