Tarih: 11.05.2020 14:07

ALİ ERDEMOĞLU VERESİYE DEFTERLERİNİ SATIN ALDI

Facebook Twitter Linked-in

Geçmişten bugüne yaptıkları gerek iş olanakları gerekse de hayır işleriyle ilçemizin önde gelen ailelerinden olan Erdemoğlu Ailesi, koronavirüs dolayısıyla zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde Besni’de ihtiyaç sahiplerini yine unutmadı.

Son olarak hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Erdemoğlu Besni’deki tüm-gaz işletmelerinin veresiye defterlerini satın alarak borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşların yüzünü güldürdü.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen; “Türkiye genelinde başlatılan “Biz bize yeteriz” kampanyası dahilinde ihtiyaç sahiplerini gözetmek adına Besni’de de bu faaliyeti hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu devam ettirdi.

Memleketimizin büyüğü, değerli işadamımız Ali Erdemoğlu, sağ olsun ilçemizde tüp ve gaz alanında faaliyet gösteren esnaflarımızdan veresiye defterlerini satın alarak borcu bulunan vatandaşlarımızın borçlarını ödemiştir. Kendisine Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Besni halkı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —