Tarih: 20.03.2019 19:02

Ali Bayramoğlu’dan Alkan’a destek ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Alkan Bayramoğlu’nun ziyareti nedeniyle yaptığı konuşmasında, “İmam Hatip’i bitirdim ve ondan sonra gurbetin yolunu tuttuk. Sayın Ali Bayramoğlu’nun yanına gittik. Tabi liseyi yeni bitirmiştik. İngilizce öğretmenliğini kazanmıştım fakat rahmetli babam göndermemişti. Okuyup da ne yapacaksın burada arazi var dedi. Ali beyle orada karşılaştık ve ben sizinle iş yaparım fakat Reşit’i bana vereceksiniz dedi. Oradan başlayan macera, tecrübe, bilgi birikim. İnsanlarla iletişimin ikili ilişkilerle çözüleceğini öğretti. Kendisiyle beraber olan. Aynı yolda yürüyen. Kendisinden birşeyler kapan, öğrenen herkes bir değil, iki değil, üç fakülte okumuş gibidir. Benim bu güne gelmemde emeği ve katkısı çok büyüktür. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ali Bayramoğlu yaptığı konuşmasında, “Rahmetli Ömer amca çok sevdiğim ve saygı duyduğum birisiydi. Biz iş yapmadan 27 sene önce Besni’ye geldim. Bizde çok güzel bir adet vardır. Bir insanla iş yapacaksanız önce oturacaksınız, kalkacaksınız. Bir yola çıkacaksınız. Onunla beraber yemek yiyeceksiniz, sohbet edeceksiniz. Ondan sonra arkadaşlığı, dostluğa ve işe başlayacaksınız. Gençliği doğru yetiştirirseniz. Eğitimli yetiştirirseniz. Sağlıklı yetiştirirseniz gelecek nesli ve gelecek nesle çok güzel örnekler olmuş olursunuz. Çünkü insanlarımızın yapacak olduğu sadece anlatımla değil. Yaşantısıyla, davranışıyla, oturmasıyla, kalkmasıyla, işiyle, sözüne sadakatiyle, insanlara sevgisiyle, saygısıyla her türlü örnek olabilecek kişiler toplum liderleri olabilir. Belediyeyi siyasi mekanizma olarak görmüyorum. Belediye bir hizmet yeri olarak görüyorum. Önemli olan kim? Başında kim olacak. Ekip olarak çalıştığın insanlar kim olacak? Bu sorunun cevabını doğru olarak bekliyorsanız yerelde hizmet yaparsınız. Bu insanların her birinin ehli olması lazım. Her birinin samimi olması lazım. İçten olması lazım. Sepetinin dolu olması lazım. Sepetinin oradan gelecek bir şeye göz koymaması lazım. Ben kendisine en büyük nasihati şöyle yapmışımdır. Sen herhangi toplumsal sorumluluğu üstlenmediğinde Reşit Alkan olarak kendinle ve ailenden sorumlusun. Ama sen toplumsal bir göreve soyunursan siyasi olarak, belediye olarak. Besni’nin nüfusu 75 bin kişiyse 75 bin kişinin sorumluluğunu taşırsın. Türkiye’ye soyunursan 80 milyonun sorumluluğunu taşırsın. Dünyada ki Müslümanları yöneteceğim onlara katkım olacak dersen 1 buçuk milyon insanın sorumluluğunu taşırsın. Bu öyle kolay bir omuz değil. Kolay taşınacak bir yük değil. Çünkü kaldırabileceğin bir yüke soyunman önemlidir” dedi.

3 aile daha Alkan’a Destek İçin Katılım Yaptı

Öte yandan Alkan’a katılım da devam ediyor. Seçime sayılı günler kala Özer, Öztorun ve Tay aileleri de Reşit Alkan’a katıldılar. Seçim bürosunda aileleri karşılayan Alkan herkese teşekkür etti. “İlçemizin güzide Ailelerinden Özer, Öztorun ve Tay Aileleri bizlere destek vererek Partimize katılım sağlamıştır. Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz diyor tüm aile fertlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Besni sizlerin desteği sayesinde 31 Mart akşamı makûs talihini kıracak yeni bir sayfa açacaktır. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —