-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,28% -0,02
-
EURO
51,45% 0,34
-
GRAM ALTIN
6275,37% -2,04
-
Ç. ALTIN
10757,95% -3,57
AK PARTİ KADIN KOLLARINDA SEMRA SEMİZ GÜVEN TAZELEDİ
AK Parti Besni Kadın Kolları Başkanlığı’nın 7. Olağan kongresi yapıldı. Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Semra Semiz güven tazeledi.
Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan Kongreye Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyeleri Dilara Sina Tabak ve Nurdoğan Yüzbaşıoğlu, AK Parti İl Koordinatörü Yusuf Coşkun, Adıyaman Milletvekilleri Hüseyin Özhan, Mustafa Alkayış, İshak Şan, Resul Kurt, Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan, ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve İl Genel Meclisi üyeleri, STK Temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kongre divanın oluşturulmasıyla devam etti. Yapılan oylama sonucunda divan başkanlığına Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Nurdoğan Yüzbaşıoğlu katip üyeliklerine ise Fatma Akıncı, Şefika Ekinci, Hatice Bozkurt ve Fatma Bircan seçildi.
Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Protokol konuşmalarıyla devam eden kongrede mevcut başkan Semra Semiz, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Saliha Diler, AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan ve Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Dilara Sina Tabak birer selamlama konuşması yaparak kongresinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından Kadın Kolları başkanlığının faaliyet raporu okunarak ibrası gerçekleştirildi. Daha sonra seçime geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Semra Semiz delegelerin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Kongreyle birlikte yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu;Fatma Bircan, Emel Okutan, Fatma Nigar Cebe,Meral Polat, Ümmü Doğan, Saadet Alagöz, Songül Kiraz Bayram, Ayşe Yurt, Canan Yanardağ.





Tüketici güven endeksi Mart ayında geriledi
ABD-İran gerilimi tırmanıyor: Trump ‘görüşüyoruz’ dedi, İran yalanladı
Adıyaman’da Gençler Arası Bilgi Yarışması İl Finali yapıldı
Ünlü yapımcı Erol Köse hayatını kaybetti
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bayramlaşma programı
Adıyaman’da KOBİ’ler için finansman ve dayanıklılık programı düzenlenecek
Adıyamanlı Kuyumcu Osman Gözcü altındaki düşüşü değerlendirdi - Videolu Haber
Bakan Işıkhan açıkladı: Mesleki Yeterlilik Belgesi kapsamı 244 mesleğe yükseltildi
Adıyaman’da su ürünleri avcılığına 3 aylık yasak
Adıyaman’da Sırrı Süreyya Önder Parkı açılışa hazırlanıyor - Videolu Haber
Adıyaman’da Ramazan Bayramı’nda kırmızı et satışları düşük kaldı - Videolu Haber
İran Hürremabad’da saldırı: 6 ölü, 43 yaralı
Kahta’da feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Adıyaman Valiliğinde haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi
Teğmen Ebru Eroğlu’nun ihraç davası reddedildi
Adıyaman'da İl Özel İdaresi’ndeki Yatırımlar Hakkında Toplantı Yapıldı
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’dan ara tatil sonrası mesaj
24-25 Mart Adıyaman hava durumu yağışlar devam edecek mi?
Besni’de selde mahsur kalan 4 çiftçi kurtarıldı
TÜRKYED Genel Başkanı Çelik: ‘Yeraltı su kaynakları tükenme riski altında’
Anahtar Parti Besni İlçe Başkanı Dayan’dan bayram açıklaması: ‘Ekonomik sıkıntılar derinleşiyor’
Anahtar Parti Adıyaman İl Başkanlığı’nda Bayramlaşma Programı düzenledi - Videolu Haber
Yarın okul var mı, okullar ne zaman açılıyor? 23 Mart 2026 Pazartesi okul başlıyor mu?
Şanlıurfa’da etkili olan yoğun yağış hayatı olumsuz etkiledi - Videolu Haber
Anahtar Parti Adıyaman İl Başkanı Alsan'dan Katar'daki helikopter kazasına ilişkin taziye mesajı
Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanı Demir: Bayramlaşma töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi
Milletvekili Özhan’dan Nevruz’da dayanışma vurgusu
Bakan Uraloğlu: ‘Hürmüz’e alternatif güzergah projeleri hız kazandı’
KPSS 2026 başvuruları ne zaman başlıyor? Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim KPSS başvuru ve sınav tarihleri açıklandı!
Kahta Belediyesi’nde bayramlaşma programı gerçekleştirildi
Yükleniyor



