Tarih: 30.03.2024 22:29

AK PARTİ ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ ÖZHAN: “EMİN OLUN REŞİT ALKAN’IN SİZE, SİZİN DE REŞİT ALKAN’A ÇOK İHTİYACINIZ VAR.”

Facebook Twitter Linked-in

Seçim yasağının başladığı Cumartesi günü ile beraber AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan son seçim mitingini gerçekleştirdi. Mitingte konuşan AK Parti Adıyaman Millevekili Hüseyin Özhan ise “Ben besnililerin ihtiyaç duyduğu belediye başkan adayını karşınıza çıkardım. Emin olun Reşit Alkan’ın size, sizin de Reşit Alkan’a çok ihtiyacınız var.” Dedi.

Atatürk Caddesi AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen halk buluşması ile beraber son seçim konuşmalarını gerçekleştiren Ak Parti Besni Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan ve Ak Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan vatandaşlardan Besni’nin geleceği için AK Parti’ye destek vermelerini istedi.

İlk olarak halka seslenen Reşit Alkan, Geçtiğimiz günlerde Reşit Alkan’a destek için Besni’ye gelerek konuşma yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kazandığımız takdirde Besni’ye destek vereceğinden bahsederek, “ Bu alana bakılınca gün geçtikçe halkımızla doldu, Maşallah gümbür gümbür geliyoruz. Sadece burada değil evlerinde oturarak, bizleri destekleyen birçok vatandaşımız var. Evlerinde oturan ve ‘biz evdeyiz, gelemiyoruz ama 31 Mart’ta gerekeni yapacağız.’ diyorlar.

Sandıklarımıza sahip çıkacağız, sandıklarımız namusumuzdur. Bu sandıklar çocuklarımızın geleceğini belirleyecektir. Biz de İnşallah çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için gece gündüz durmadan çalışarak hizmetkârlık edeceğiz. Bir günümüz kaldı, sizden ricam bugün yine telefon rehberinizi açın ve eş dost akrabalarınızdan bizler için dua ve destek isteyin. 

Projelerinden bahseden Reşit Alkan, Besni’nin tüm mahallelerinin sorunlarını bildiğini ve bu sorunların çok kısa bir zaman zarfında giderileceğini belirterek, “ Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in bize sözü var. Bizlerde bu söze karşılık olarak Gaziantep’in yolunu aşındıracağız ve Büyükşehir’in bütün hizmetlerinden ilçemizin de yararlanmasını sağlayacağız. 

Bizimle bu süreçte gece gündüz, soğuk sıcak demeden koşturan Ak Parti kadrolarına ve siz Besnili hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“EMİN OLUN REŞİT ALKAN’IN SİZE, SİZİN DE REŞİT ALKAN’A ÇOK İHTİYACINIZ VAR.”                                 

Reşit Alkan’dan sonra konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan ise, diğer partilerin karalama politikalarına cevap vermediklerini ve projelerle anılmak istediklerini belirterek “yakında birbirimizi daha da tanıyacağız. Benim bir sözüm varsa ve tutamayacaksam o sözü vermem. Ben besnililerin ihtiyaç duyduğu belediye başkan adayını karşınıza çıkardım. Emin olun Reşit Alkan’ın size, sizin de Reşit Alkan’a çok ihtiyacınız var. Her zaman söylüyorum, biz günü kurtarmak için buraya gelmedik. Biz sizlere Allah’ın izni ile yıl hizmet edeceğiz ve hesap verebilir bir şekilde aranızda dolaşacağız. Hiç kimse bize şunu söz verdin ve yapamadın demeyecek! Bunu da dedirttirmeyeceğiz, Allah’ın izni ile. Bu bir ekip işi, güçlü bir yerel yönetimle beraber gece gündüz çalışacağımıza hepinizin huzurunda bir kez daha söz veriyorum.” Dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —