Tarih: 04.02.2020 11:34

Adıyaman'a 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapılacak

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutcu, yaptığı açıklamada, AK Parti GMDK Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin yapım ihalesinin 9 Mart 2020 tarihinde yapılacağı müjdesini verdiğini söyledi.

Barutcu, "Adıyaman il merkezi ve ilçelerimizde sağlık alanında çok ciddi yatırımların yapılmasını mutlulukla takip etmekteyiz. Bütün hastaneler yenilendi, birçok aile sağlığı merkezi ve sağlık tesisi açıldı ve bunlara yenileri eklenmeye devam ediyor” dedi.

Yeni açılacak olan tam donanımlı hastanede, sağlık çalışanlarının çocukları için kreş olmasının sendikanın en önemli taleplerinden biri olduğunu ifade eden Barutçu, şunları ifade etti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kreş talebimizi uygun görmüş ve yeni açılacak hastanelerde kreş olması talimatını vermişti. Sağlık çalışanlarımızın kreş talebinin karşılanacağı nadir illerden biri olacağımız içinde ayrıca mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Sağlık ve diğer alanlarda memleketimize yapılmış olan sayısız yatırımlara ve hizmetlere öncülük ettiğinden dolayı, Adıyaman’ımız ve Türkiye için ne kadar değerli bir siyasetçi olduğunu tekrar bize göstermiş olan AK Parti GMDK Başkanı ve Adıyaman Milletvekilimiz Sayın Ahmet Aydın’a özellikle teşekkür ederiz.

Bu mutluluk verici yatırımdan dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Bakanımıza ve bu yatırımı ilimize kazandırmak için uzun zamandan beridir uğraş veren AK Parti GMDK Başkanı ve Adıyaman Milletvekilimiz Sayın Ahmet Aydın’a, milletvekillerimize, Sayın Valimize, sağlık yöneticilerimize ve ismini sayamadığım emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —