Tarih: 04.05.2018 11:19

24 Haziran Seçimleri için Besnili Aday Adayları Belli Olmaya Başladı

Facebook Twitter Linked-in

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler için farklı partilerden Adıyaman Milletvekili olmak için aday adaylığı için başvuru yapan Besnililerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

Şuana kadar ilk adaylardan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan Başkanlıktan istifa ederek, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Yine ilk başvuruda bulunanlardan iş adamı Reşit Alkan’da AK Parti’den Adıyaman Milletvekili olmak için aday adaylığını açıkladı.

CHP’den ise Besni CHP ilçe Başkanı Hakan Kılınç İlçe Başkanlığı’ndan istifa ederek CHP Adıyaman Milletvekilliği için adaylık başvurusunda bulundu.

AK Parti için şuana kadarda bilinen aday adaylığı başvuruları ise şu şekilde, Ziya Yıldız, Yakup Taş, Cuma Dayan,

CHP için aday adaylığı için geçen isimler ise Mehmet Doğan, Zeynep Koca Saya,

MHP’den ise Adıyaman Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunanların Sait Atalay, Cevat Kaplan, İsmail Gence ve Osman Yıldız olduğu öğrenildi.

İYİ Parti için ise Fevzi Öztürk, Yaşar Er, Erol Özbay’ın aday adaylığı için başvuru yapacağı kesin gözle bakılırken, Emrah Ertaş’ın ise başvuruda bulunacağı söyleniyor.

Şuan aday adaylığı için partilerde geçen isimlerin rakamları ise AK Parti (5), CHP (3), MHP (4) ve İYİ Parti (4) olmak üzere toplamda 14 aday adayı seçimlere hazırlanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —