Tarih: 16.10.2021 11:08

20 ÜNİTELİ MODERN DİYALİZ MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

MODERN YAPISI VE DONATILARIYLA EN İYİ HİZMETİ VERECEK

2021 yılının Ocak ayında İsot Ailesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Adıyaman Valiliği arasında protokolü imzalanan 20 yataklı diyaliz merkezinde çalışmalar devam ediyor. Besni Devlet Hastanesi bahçesinde yapımına başlanan diyaliz merkezi, modern yapısı ve teknolojik donatılarıyla da adından söz ettirecek. Özellikle Besnili vatandaşların çevre il ve ilçelere gitmelerinin önüne geçecek olan diyaliz merkezi 600 m2 alanıyla vatandaşlara en iyi hizmeti verecek.

Merkez içerisinde Sağlık Bakanlığı diyaliz yönetmeliğinin tüm standartlarını karşılayacak şekilde diyaliz salonu, bekleme alanları, giyinme ve soyunma odaları, idari odalar, depolar bulunacağını dile getiren hayırsever hemşerimiz  İsotlar San. ve Tic. A.Ş. sahibi Hakan İsot, sağlık yatırımlarının önemini vurguladı.

Çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını aktaran İsot; “Yapacağımız Diyaliz Merkezininin çalışmalarını Allah nasip ederse bir an önce tamamlayıp, hizmete sunmanın niyetindeyiz. Allah sağlık sıhhat verdiği sürece buna benzer yatırımlara destek olacağız. Buna vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum ”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —