Tarih: 24.01.2019 19:45

17 Bin 474 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı

Facebook Twitter Linked-in

Besni Şehit İmam Tan İlk-Ortaokulunda gerçekleşen karne dağıtım törenine, İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, İlçe Emniyet Müdürü Metin Cebeci, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Uçar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İlçe genelinde anaokullarımızda Bin 107 öğrenci, ilkokullarda 5 Bin 739 öğrenci, ortaokullarda 5 Bin 844 öğrenci, liselerde ise 4 Bin 784 öğrenci olmak üzere toplamda 17 bin 474 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Karne dağıtım töreninde konuşan Kaymakamı Ahmet Gencer, şunları söyledi; “Bizlerin asla unutamadığı anlardan birisi de aldığımız karne günleridir. Besni’de öğrencilerimizin bu mutlu günlerinde onlarla beraber olmak onların sevinçlerini, mutluluklarını gözlerinde görüyor olmak bizlere de ayrı bir heyecan ve zevk katmış çalışma şevkimizi daha da artırmıştır. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Tüm eğitim camiamıza 2018-2019 eğitim öğretim yılı çalışmalarınızdan, azminizden ve fedakârlıklarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor, idareci, öğretmen, öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.” dedi.       




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —