Tarih: 28.09.2021 15:16

15 TEMMUZ ŞEHİTLER MAHALLESİ’NİN ALT YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Şehrin en yoğun mahallelerinden biri olan ve hız bir şekilde yapılaşmanın devam ettiği 15 Temmuz Şehitler Mahallesi’nin alt ve üst yapı sorunu Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre’nin girişimleri sonucunda MADAD Projesi ile çözüme kavuşturuluyor.

Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada 15 Temmuz Şehitler Mahallesi’nin alt yapı kanalizasyon işlerine başladıklarını ve hedeflerinin 12. Ayda bitirmek olduğunu belirterek, alt yapı tamamlandıkça da üst yapı için asfalt çalışmalarının gerçekleştireceklerini belirtti.

MİLLET BAHÇESİ HİZMETE SUNULDU

Besni Belediyesi bünyesinde devam eden çalışmalara da değinen Başkan Emre Yenikent bölgesinde yeni yapılanan şehrin adeta kalbi olan yere Besnili vatandaşların rahatça nefes alacakları içerisinde Millet Kıraathanesi, Millet Kütüphanesi, kamelyaların, çocuk oyun alanlarının, koşu ve yürüyüş yollarının olduğu Millet Bahçesinin de halkın hizmetine sunulduğunu aktardı.

R.T.E KONGRE ve KÜLTÜR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Besni’nin düzenlenen etkinliklerde elverişli bir alanın eksikliğini de giderdiklerini ifade eden Başkan Emre,  içerisinde 2 adet cep sineması, 400 Kişilik konferans ve tiyatro salonu, 3 atölye bulunan R.T.E Kongre ve Kültür Merkezinin de faaliyete geçtiğini ifade etti.

CİRİT MEYDAN MAHALLESİ’NİN YOLLARI KOMPLE ASFALTLANIYOR

Belediye olarak şehrin muhtelif yerlerinde asfaltlama çalışması başlattıklarını kaydeden Emre,  Besni’nin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Cirit Meydan Mahallesinde 22 Bin metrekarelik asfalt çalışması ile Cirit Meydan Mahallesinin komple asfaltlanacağını aktararak şehrin bütün mahallelerinde de bu çalışmanın süreceğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —