Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Belediye hizmetleri ve hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Alkan Besni ile ilgili de birçok talepte bulundu.
Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Alkan, Besni ile ilgili Mehmet Erdemoğlu Kampüsüne Halka Açık Olimpik Yüzme Havuzu, 15 Temmuz Şehitler Mahallesine Çocuk Parkı ve Oyun Alanı, Asfalt Plenti Talebi, Park ve Bahçelere Bank ve oyun Alanı, Hayvan Barınağı Araç Talebi ve bir çok konuda taleplerini Başkan Şahin'e iletti.
Ziyaretin ardından bir açıklamaya yapan Alkan; "Sayın başkanımıza hüsnü kabullerinden ve hoş sohbetlerinden ve Besni özelinde desteklerinden dolayı Besni Halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz.
Bu yola duayla çıktık, milletimizin hayır dualarıyla tamamlamak en büyük arzumuzdur. Besni'miz için durmak yok, yola devam" dedi.