• BIST 100

    9454,14%-0,74
  • DOLAR

    32,59% 0,36
  • EURO

    34,81% 0,24
  • GRAM ALTIN

    2497,88% 0,56
  • Ç. ALTIN

    4184,91% 0,31

Vakkas Açar Gençlerle Buluştu

CHP Besni Belediye Başkan Adayı Vakkas Açar 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi gençlerle buluşarak, Besni Belediyesi Kapalı Düğün Salonunda düzenlenen “Gençlik Buluşması” toplantısında siyasete gençlerin de dâhil olması gerektiği

Siyaset 27.12.2018 18:18:17 0
Vakkas Açar Gençlerle Buluştu

Arazi, rant olayını Besni´nin gündeminden çıkaracağız

Seçildiği taktirde Besni´nin gündeminde olan inşaat, arazi ve rant olayını ortadan kaldıracağını ifade eden Acar, “Hiçbir şekilde ranta talana vurguna müsaade etmeyeceğiz. Sizlerde ileriki zamanda göreceksiniz ki belediye bünyesinde saygın, dürüst ve ilkeli insanlar oluşturacağız. Geçmişinde şaibesi olan hiç kimseyi biz arkamıza almayacağız. Şaibesi olan hiç kimse bize belediye meclis üyeliği veya diğer kurumlarda görev almak için müracaat etmesinler.”  

Tüm ihaleler şeffaf, halkın huzurunda yapılacak

10 yıldır Kesmetepe´de belediye başkanlığı yaptığını ve şeffaf belediyeciliğe çok önem verdiğini ifade eden Vakkas Acar, “Yaptığım bütün ihaleleri belediye bahçesinde tüm halkın katılımıyla yaptım. Yaptığımız bütün harcamaları muhasebemizi halkın sorulabilir ve öğrenebilir bir hale getirdik. Bunu inşallah burayı kazandığımız zaman aynı şekilde devam etmek istiyoruz. Biz belediye başkanı olmamız durumunda yapacağımız bütün ihaleleri belediyemizin yan tarafındaki parka kuracağımız dev ekranla siz değerli Besnililerin izlenimine sunacağız. Hiçbir şey gizli olmayacak.” dedi.

Besni´yi güvenli yarınlara taşıyacak olan gençlerdir

Besni Belediyesi Kapalı Düğün Salonunda düzenlenen “Gençlik Buluşması” toplantısında konuşan Vakkas Açar siyasete gençlerin de dahil olması gerektiğini ifade etti.

CHP Besni Belediye Başkan Adayı Vakkas Açar “Türkiye´yi özgür aydınlık ve güvenli yarınlara taşıyacak olan siz değerli genç arkadaşlarımızdır. Siz genç arkadaşlarımızın fikirleri bizlere her zaman yol gösterici olacaktır.” Diyerek, salonda bulunan gençlere ilçe il ya da ülke yönetimi ve geleceği için siyasete genç yaşta girin çağrısı yaptı. Kendisinin de çok genç yaşta siyasete atıldığını söyleyen Acar, projelerini de açıkladığı toplantıda konuşmasına şöyle devam etti:

 Siyasete ilgi gösterin ve siyasette söz sahibi olun

Bende sizin yaşlardayken girmiş olduğum bu siyaset yolunda şuana kadar gençliğin siyasette toplumda hakta hizmette ne kadar önemli olduğunu ilerde yaşamış ve şuanda bu çalışmalar sonrasında ilçemiz olan Besni´ye Aday olmuş bulunmaktayım.

Gençliği ilk etaplarda toplum üzerinden maalesef çok güven verilen bir kesim olmadığı ama işte ilgi girdiği zaman neleri başarabildiğini bu insanlara htiren bu insanlara bu duyguyu yaşatan bir arkadaşınız olarak sizlerin mutlaka ve mutlaka siyasete ilgi duymanızı ve siyasette söz dâhilinde olmanızı istiyorum. Lütfen siyasette ilgi gösterin siyasette ilgi gösterdiğiniz zaman Türkiye´deki sorunları hem daha iyi izlemek hem de o sorunlara çözüm üretmek gibi becerilerinizi geliştirmek imkânı kuracaksınız.

Haksızlığa uğrayanların her zaman yanında olacağız

Bu ülkenin geleceği öncelikle gençlere emanettir. Sizler hakkı hukuku ve adaleti hiçbir ayrım yapmadan savunacak, görüşü dini inancı etnik kimliği ne olursa olsun haksızlıklarla karşı karşıya kalanların her zaman yanında olacağız. Türkiye nüfusunun yarısı 30 yaş altıdır arkadaşlar, bugün Avrupa istatistik ofisi (Euro stat) Türkiye istatistik kurumu (TUİK) verilerine göre Türkiye´nin 15-25 yaş aralığındaki nüfusun 13 milyon kişi ile Avrupa´nın en geç konumundayız.

Bu genç nüfus zenginliğimizi fırsata dönüştürme yolunu araştırıp bulmalıyız. Kardeşlerim, aklımızı ve kalbimizi çalıştıracağız. Bütün zorlukların üstesinden gelerek, hep beraber çalışa çalışa, birleşe birleşe ve paylaşa paylaşa yapacağız. Şunun ifade etmek isterim ki çok kararlı bir süreç yaşayacağız. Aynı zamanda ahlaklı, özverili, erdemli bir süreç yaşayacağımıza tüm halkımız emin olabilirler.

Gençler için çok değerli projelerimiz bulunmaktadır

Bizler Besni´de yeni sözlerin söylendiği bir süreç yaşayacağımıza yüzde 100 emin bir birey Vakkas Açar olarak, Besnililerin huzuruna çıkmış bulunuyorum. Kesmetepe´de yaşayan herkesin kalbini kazandığımız gibi Besnimizde yaşayan tüm arkadaşlarımızın da kalbini kazanacağımıza hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Değerli gençler sizler için genç bir aday olarak çok kıymetli, çok değerli projelerimiz bulunmaktadır. Bunlara ilk etapta etüt merkezleri kurarak başlamak istiyoruz. Etüt Merkezleri kurarak Besni´de yaşayan gençlerimizi ders çalışma imkanı olan ya da olmayan buna maddi olarak imkanı olan yada olmayan bütün gençlerimizi kuracağımız Etüt merkezlerine Belediyemizin hizmet araçlarıyla evlerinden alıp, o etüt merkezlerinde öğretmenlerimiz öncülüğünde ders çalışma alanları yaratıp, her türlü imkandan istifade ettirdikten sonra tekrar evlerine Belediyemiz araçlarıyla bırakma hizmeti sunmayı planlıyoruz. Çünkü malum ders çalışma dönemleri kış aylarında oluyor herkesin evinde kendisine ait bir odası olmayabilir. Bunu belediye olarak biz sağlayıp Üniversiteye veya Liselere hazırlıkları öncesinde desteklemeyi planlıyoruz.

Gençlerimizi yönetime dâhil edeceğiz

Aynı zamanda Kesmetepe´de 10 yıldır devam ettirdiğimiz üniversiteyi kazanan gençlerimizi destekleme projemizi, Besni´deki gençlerimiz içinde uygulayacağız. Normalde belediyeler burs vermez ama biz bunu sosyal yardım adı altında durumu iyi olsun kötü olsun bütün gençlerimizi ilk kazandığı yıl her bir öğrencimize Bin TL yardım etmek için değil onure etmek için bu yardımı sağlayacağız. Daha sonra da maddi durumu olmayan öğrencilerimize bu yardımı aralıklarla devam ettireceğiz.

Siz değerli gençlerimizi yönetime dâhil edeceğiz. Hepinizin malumu ilçelerde kent konseyleri oluşturuldu ama bunlar bazı ilçelerde çalıştı bazı ilçelerde de ismi var ama hiçbir işlevi yok. Biz Besni´deki kent konseyini işlevli hale getirip buraya gençlerimizi dâhil etmek adına genç meclisi ve kadın meclisi olarak alt kollar kurup siz gençleri 3 ayda bir o mecliste toplayıp yapacağımız hizmetleri sizlerle konuşup sizlerle tartışıp neden yapmamız gerektiğini sizlerin önerileri doğrultusunda karara bağlayıp ona göre hizmet etmeyi planlıyoruz.

Katılımcı bütçe formülü oluşturacağız

Ayrıca dünyanın şuan belirli bölgelerinde var olan ülkemizde de bazı belediyelerde varolan katılımcı bütçe formülünü ilçemizde ilk etapta yüzde 5 veya yüzde 10 oranında uygulamak istiyoruz. Katılımcı bütçe demek bütçenin harcanmasında, nelere harcanacağına dahil sizlerin fikirlerini görüşlerini alarak oluşturulacak bütçedir. Nasıl ki bir ailede reis evin erkeği sayılıp herhangi bir harcama yaptığında evin hanımına danışıp yapıyorsa Besni Belediye başkanı da yapacağı harcamayı bu şekilde şehirde yaşayanlara danışarak yapacağız.

Bütün ihaleleri Besni halkı canlı izleyecek

Değerli arkadaşlar ben 10 yıldır belediye başkanıyım. Bu süre içerisinde şeffaf belediyeciliğe çok önem veren bir arkadaşınızım. Hiçbir şeyi kapalı kapılar arkasında gizli bir şekilde yapmam. Yaptığım bütün ihaleleri belediye bahçesinde tüm halkın katılımıyla yaptım. Yaptığımız bütün harcamaları muhasebemizi halkın sorulabilir ve öğrenebilir bir hale getirdik. Bunu inşallah burayı kazandığımız zaman aynı şekilde devam etmek istiyoruz. Biz belediye başkanı olmamız durumunda yapacağımız bütün ihaleleri belediyemizin yan tarafındaki parka kuracağımız dev ekranla siz değerli Besnililerin izlenimine sunacağız. Hiçbir şey gizli olmayacak. Yapacağımız bütün harcamalar belediye ye kuracağımız internet sitesi ile her ay nereye ne harcanmış, ne kadar harcanmış ve neden harcanmış ise her şeyi öğrenebileceksiniz.

İnşaat, arazi ve rant olayını Besni´nin gündeminden çıkaracağız

Biz sosyal belediyecilik anlayışıyla çıkmış olduğumuz bu yolda Besninin gündeminde olan inşaat, arazi ve rant olayını sizlerin gündeminden çıkaracağız. Bizim belediye başkanlığımız döneminde insana dokunan projeler olacak. Hiçbir şekilde ranta talana vurguna müsaade etmeyeceğiz. Sizlerde ileriki zamanda göreceksiniz ki belediye bünyesinde saygın, dürüst ve ilkeli insanlar oluşturacağız. Geçmişinde şaibesi olan hiç kimseyi biz arkamıza almayacağız. Şaibesi olan hiç kimse bize belediye meclis üyeliği veya diğer kurumlarda görev almak için müracaat etmesinler.

Besni geçmişinde bütün çevre il ve ilçelere sosyal ve kültürel alanda örnek olmuş bir ilçemiz maalesef son dönemlerde farklı yönetim şekilleriyle bu tür özelliklerini kaybetmiş gerilemiş ve şehirden çok köye dönüşmüş bir ilçeye dönmüştür.

Besni´yi köylüsü ile şehirlisi ile tekrar şehir yapacağız

Eskiden TUT Besni´nin beldesi iken “Gölbaşı´na gittiklerinde Gölbaşına gidiyoruz, Adıyaman´a gidince Adıyaman´a gidiyoruz.” Derlermiş, ama “Besni´ye gidenler şehre gidiyoruz” derlermiş. O günden beri Besni´nin büyük bir şehir olduğunu, şehirleşmenin tam yerleştiğini belirten bir ifadedir. Maalesef günümüzde bu özelliğini yitirmiştir. İnşallah bizler yönetimi ele aldığımızda Besni´yi köylüsü ile şehirlisi ile tekrar şehir etme vaadinde bulunuyoruz. Besni´nin kaybettiği özelliklerini yeniden kazandırarak yapacağız. Besni geçmişinde sinemalarıyla, tiyatrosu ile farklı üretim alanlarıyla kendini çevre illere de kabul ettirmiş bir ilçe olması münasebeti ile biz BESMEK diye bir proje ürettik bu projenin içerisinde Besni´yi hem iş hem ticaret hem de kültürel ve sanatsal alanlarda olması gereken yerlere taşıyacağız. Bunu yaparken Besni Belediyesi Meslek Edindirme kursları adı altında Besni´nin kaybetmiş ve yitirmiş olduğu meslekleri tekrar uzmanlar tarafından siz gençlerin istemesi dâhilinde orada verilecek eğitimler ve sanatsal faaliyetler dâhilinde tekrar kazandıracağız.

Projelerimizi gerçekleştirebilecek gücümüz ve kudretimiz var

Sportif Faaliyetleri maddi ve manevi olarak destekleyeceğiz. Burada projelerden bahsederken bazılarınız muhalefet partisi bunları nasıl yapacak diye bir soru aklınızda oluşabilir? Biz Türkiye´de iktidar değiliz ama bizim de iktidar olduğumuz büyük şehirler büyük ilçelerimiz var. Bugün Besnililerin en büyük şansı CHP´nin ikinci adamı diye tabir edilen, Oğuz Kaan Salıcı bu konularda kardeş belediyecilik adı altında gerekli yatırımların, gerekli finansmanların sağlanması noktasında elinden geleni yapacak bir abimizdir. Bu abimizin burada olması Besnililer için gerçekten büyük bir şans. Biz bu abimiz yokken bile Kesmetepe´de birçok projemizi kardeş belediyecilik çatısı altında orada hayata geçirdik. İnşallah bu dönem burada kazanmamız durumunda her bir projemizin finansmanını değişik büyük şehir ve büyük ilçelerin üstleneceği konumdayız. O yüzden hiç kimse bizim sunduğumuz projeleri gerçekleştirmeme noktasında endişesi ve şüphesi olmasın. Bizim bunları gerçekleştirebilecek gücümüz ve kudretimiz vardır. Mesela bir örnek vermek istiyorum inşallah kazandığımızda bir projemizin sözünü şimdiden aldık. Kazandığımız zaman Besni´ye kuracağımız bir anfi tiyatronun tüm masrafını İzmir Karabağlar Belediyesi karşılayacağının sözünü bugünden vermiştir. Sizlerin huzurunda buradan Karabağlar Belediyemize teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Siyaset biz geçleri ayrıştırmayıp birleştirmeli

CHP Besni İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Satıcı burada yaptığı konuşmada bu günü Gençlik buluşması günü olarak ilan etmek istediklerini sösyledi. Satıcı, “Hepimizin bildiği üzere 31 Mart 2019 yerel seçimler münasebeti ile siyasi partilerimiz adayları ile demokrasi yarışına start verdi. Güzide ilçemizin alt yapı, çevre düzenleme sorunlarının tartışıldığı bu süreçte. Geçen dönemlerde yaşadığımız fakat seçimlerden sonra sorulan ama bir cevaba ulaşamayan bir sorumuz var “Ya Gençlik Ne Olacak” sorusu? Gençlerimiz siyasetin neresinde gençler nasıl yönetmek ve yönetilmek ister. Ülke genelinde ve ilçemizde de gün geçtikçe büyüyen işsizlik yaramız. Ne olacak bu yara sarılacak mı fikirlerimiz ve düşüncelerimiz ne kadar önemseniyor gibi aklımızı karıştıran sorularımıza cevap alacağımız gündür bugün.

Bizlerde CHP Gençlik Kolları olarak siyasetin biz geçleri ayrıştırmayıp birleştirmesi gerektiğini düşünüyoruz. Ve bugünü partili partisiz ayrıştırmadan kimseyi ötekileştirmeden Besni´de yaşayan her gencin bu memlekette bir söz hakkı olduğunu savunuyor 23 Aralık gününüzü geleneksel hale getirip Besni´de Gençlik Buluşması Günü olarak ilan etmek istiyoruz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Ya İstiklal Ya Ölüm Parolası ile kurduğu ve bizlere emanet ettiği ülkemizde biz gençlerinde Gençlik İsterse Olur parolasıyla söz sahibi olacağını belirtmek isteriz. Her yıl bu platformda buluşup fikirlerimizi önerilerimizi şikâyet ve dileklerimizi dile getirmeyi hedefliyoruz.”dedi.

Daha sonra konuşan CHP Besni ilçe Başkanı Hakan Kılınç ise Önümüzde çok önemli bir seçim var. 31 Mart Pazar günü hem Besni´mizin, hem de sizlerin geleceğini oylayacaksınız. Bakın 16 yıldır ilçemiz iktidara her seçimde çok büyük bir katkı sunarak oy vermiştir. Fakat ne yazık ki ilçemiz hak ettiği hizmetleri hem yerelde hem genelde alamamıştır. Bende sizin içinizden biri olarak yaklaşık 19 yıldır bu şirin ilçemizde yaşamaktayım. Bu güzelim ilçemizin tüm sorunlarını bilen bir kardeşinizim. 3 yıllık ilçe başkanlığı süresi boyunca ilçemizin hem yerelde hem genelde sorunlarını sürekli gündeme getirdim ve çözüm önerileri sunmamıza rağmen ne yazık ki mevcut yönetim bu sorunlara çözüm getiremedi.

Günümüzde genç nüfusu hızla artan bir ülkeyiz ve aynı zamanda genç nüfusunu su gibi harcayan bir ülkeyiz. Bugün ilçemizde de gençlerimize yönelik ne yazık ki hiçbir çalışma yapılmadı, gençlerimiz işsiz ve gelecek kaygısı ile mücadele içindeler. Sizlerin tüm sorunlarını bilen bir kardeşiniz olarak sizlere sizin gibi genç, dinamik, genç yaşta belediye başkanı olup 10 yıllık başkanlığı zarfında çok güzel ve başarılı işlere imza atan, sizden biri olan Vakkas Açar´ı Cumhuriyet Halk Partisi Besni Belediye Başkan adayı olarak sizlerin huzuruna getirdik.” Dedi.

 Daha sonra konuşan CHP İl Başkanı Deniz Çakmak ise “Genç demek yenilikçi demek, gençlik demek dinamizm demek, gençlik demek heyecan demek, gençlik demek geleceğe umut ile bakmak demektir.

Şunu çok iyi bilmeliyiz ki gençlik olmazsa toplum kendisini yenileyemez ve azimle yoluna devam edemez. Ama ne yazık ki bugün gençliğin toplumdaki yeri maalesef bilinmemektedir. Atanamayan ve işsiz gençliğin çoğunlukta olduğu güzel ülkemde ülkemizde hepimize büyük vazifeler düşmektedir. Bugün batı Fende, ekonomide ve sosyalde bizden üstünse, kabahat bugünkü gençliğin değil, bir önceki gençliğin suçudur. Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz toplum ve ulus için mücadele etmelisiniz.” Dedi.

Konuşmaların ardından soru cevap kısmına geçildi.


Maaşlarını alamayan tekstil işçileri greve gitti - Videolu Haber

Hibe desteği için bugün son gün

Karşıya geçmeye çalışan anne ve oğluna motor çarptı

“Deprem Sonrası Adıyaman Turizmi ve Sosyolojisi” konulu panel düzenlendi

Yüzen adaları kurtarmak amacıyla hazırlanan proje desteklenmeye değer görüldü

Virajı alamayan motor sürücünün refüje çıkması sonucu 2 kişi yaralandı - Videolu Haber

Besni Belediye Başkanı Alkan; “Vatandaşlarımıza Kolaylık Sağlamak İçin Çalışıyoruz.”

Atalar’dan hükümete sert eleştiri: ‘Her bir karış toprağın hesabını soracağız’

Merkez Bankası’nın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL

Hz. Ömer'in Adaleti ve Hoşgörüsü Kahta'da sahnelendi

Uzmanlar uyardı: Dizlerde ağrı kireçlenme habercisi olabilir

Başkan Akpınar söyleşi programında gençlerle konuştu

Haliliye Belediyesi ulu çınarların gönüllerine dokunuyor

13 yaşında ve 13 kilo olan hasta sağlığına kavuştu

Ege Denizi'i 4.5 büyüklüğünde deprem ile sallandı

Kahramanmaraşlı kadınların geleneksel lezzeti: Cevizli incir reçeli - Videolu Haber

Jandarma ekiplerinden ‘Huzurlu Sokaklar’ uygulaması: 20 kişi yakalandı

Mansur Yavaş’tan beş yılın özeti

Bakan Uraloğlu: 8,6 triyon dolar ticaret hacmi bulunan 67 ülkenin merkezindeyiz

K2-B Konteyner Kent’te su protestosu - Videolu Haber

Tokat’ta 5,6 büyüklüğünde deprem: Çevre illerde de hissedildi

Adıyaman Atatürk Bulvarı’nda kaza: 2 hafif yaralı

‘Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar’ projesi Gölbaşı'nda tanıtıldı

Adıyaman’da motor ve otomobil çarpıştı: İki kişi yaralandı - Videolu Haber

“Antep İşi Nakışı” insanlığın ortak mirası olma yolunda

Geleneksel resim yarışması

Adıyaman’da anaokulu öğrencileri çevre duyarlılığı için yürüdü

Yeşilay’dan ‘Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması’

Ordu’da Halter Türkiye Birinciliği müsabakaları başladı

Eğitim aracına çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı - Videolu Haber

Yükleniyor

BESNİ’DE FİLİSTİNLİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

KONUKOĞLU AİLESİ CAPİTAL GÖNLÜ ZENGİNLER LİSTESİNDE

Başkan Emre'den 15 Temmuz Şehitler Mahallesine 3 Müjde

Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi’nden Aşure Etkinliği

23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlandı

Aydın; Operasyon Türkiye’nin Bekası için gerekliydi

Hibe desteği için bugün son gün

Merkez Bankası’nın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL

Başkan Sadıkoğlu: ‘6 ay yetmez, en az 2 yıl daha uzatılmalı’

Merkezi yönetim bütçesi 209 milyar açık verdi

İstihdam sayısı 147 bin kişi artarak 32 milyon 423 bin kişi oldu

Çekirdeksiz kuru üzüm ihracatı arttı

İsrail'e 54 ürün grubunda ihracat kısıtlaması getirildi

Milletvekili Kurt: “Çiftçilere desteklerimiz devam ediyor”

Başkan Demir'den maaşların bayram öncesi ödenmesini talep etti

Milletvekili Özhan: ‘TYP, amacının dışına doğru sapmaya başladı’

Mobil tehditleri hafife almayın

ADYÜ projesi kanserle mücadelede önemli bir rol üstlenecek

Deneyap Teknoloji Atölyeleri için başvuru süreci uzatıldı

Başkan Çelebi: Belediyelerin yenilenebilir enerjiye geçişi hızlanmalıdır

ADYÜ'de hazırlanan proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü

SANKO Okulları’nın 12 projesi TÜBİTAK bölge finallerine gidiyor

Milli muharip uçağı KAAN ilk uçuşunu başarıyla tamamladı - Videolu Haber

Türkiye’nin ‘İlk Yerli ve Milli Gözetim Radarı’

Bilim ve Teknoloji Atölyeleri anne ve kız çocuklarını ağırladı - Videolu Haber

İHA'lara kesintisiz iletişim

Ordu’da Halter Türkiye Birinciliği müsabakaları başladı

Adıyamangücü U18 Adıyaman Şampiyonu oldu

Karaköprü Belediyespor Osmaniyespor maçı hazırlıkları başladı

TFF Süper Lig'de yabancı VAR görevlendirmesine başladı

SANKO okulları öğrencilerinin okçuluk başarısı

Adıyamanlı güreşçilere malzeme desteğinde bulunuldu

Durmuş, Kütahyaspor maçını değerlendirdi

BIOR sona erdi

GBB Spor Kulübü, kupa ve madalyalara doymuyor

BESNİSPOR VE ŞAMBAYATSPOR BİRLEŞTİ KAYMAKAM PARTAL: HEDEFİMİZ BÖLGESEL AMATÖR LİG

Yüzen adaları kurtarmak amacıyla hazırlanan proje desteklenmeye değer görüldü

Hz. Ömer'in Adaleti ve Hoşgörüsü Kahta'da sahnelendi

Kahramanmaraşlı kadınların geleneksel lezzeti: Cevizli incir reçeli - Videolu Haber

“Antep İşi Nakışı” insanlığın ortak mirası olma yolunda

Geleneksel resim yarışması

Yeşilay’dan ‘Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması’

Göbeklitepe’de turizm haftası kutlandı - Videolu Haber

Nemrut Rotary Kulübü meslek hizmet ödülünü nalbant Osman Bakır’a verdi

Cendere Köprüsü’nde temizlik çalışmaları yapıldı

Öğrenciler Arkeolog oldu - Videolu Haber

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16