10556,18%-1,53
41,78% -0,10
48,39% -0,42
5511,24% 1,99
9057,79% 0,47
Mevlidi Nebi Haftası dolayısıyla Besni Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında okul öğretmenleri ve öğrenciler tarafından Besni’deki esnaflara ücretsiz Kur’an-ı Kerim İlmihali dağıtıldı.
Düzenledikleri etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Vakkas Korkmaz; “Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Besni Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bu yıl Kur’an-ı Kerim meali ve İslam ilmihalini esnaflara ve sivil toplum örgütlerine öğrencilerimizle beraber ücretsiz olarak dağıtımını yapıyoruz.
Bu etkinliğimizdeki amaç, vatandaşlarımızın Kur’an-ı Kerim’i Diyanet İşleri Başkanlığının yayınlarıyla kaynağından öğrenmelerini sağlamak. Bu yönüyle de Peygamberimizi Kur’an-ı Kerim kaynaklı olarak öğrenmiş ve anlamış olacaklar” dedi.