-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,20% 0,06
-
EURO
51,06% 0,09
-
GRAM ALTIN
6940,76% -2,41
-
Ç. ALTIN
11465,56% -1,02
Merinos Halı Geleneksel Yaz Şenlikleri Başladı
Merinos Halı çalışanlarının katıldığı geleneksel Merinos Yaz Şenlikleri başladı. Merinos’un Gaziantep ve Besni fabrikalarındaki çalışanların katıldığı yaz şenlikleri üç hafta boyunca devam edecek.
Erdemoğlu Ailesinin her yıl geleneksel olarak Gaziantep ve Besni fabrikalarındaki çalışanları için düzenlediği yaz şenliklerinin stardı Gölbaşı Kıyı tesislerinde göl kenarında yapıldı. Şenliğin ilk gününde çalışanlar gönüllerince eğlendiler.
Erdemoğlu ailesi tarafından Merinos Halı çalışanları için düzenlenen Geleneksel Yaz şenliklerinin başlangıcı Gölbaşı Kıyı tesislerinde yapıldı.
Şenliğin birinci gününde Besni’de ki fabrika çalışanların katıldığı yaz şenlikleri iki hafta sürecek. Gaziantep Dülük ormanlarındaki şenlikler ise 13 Temmuz cumartesi günü başlayacak ve üç hafta sürecek. Şenliklere Gaziantep işletmelerinde çalışan yaklaşık üç bin civarında personel katılacak. Konuyla ilgili olarak bilgi veren Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, geleneksel hale gelen yaz şenliklerindeki amacın çalışanlar arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmek, çalışanlar arasında kaynaşmayı artırmak olduğunu söyledi.
Erdemoğlu; “Merinos çalışanları bir ailedir. Biz bu aileyi her geçen gün büyütmeye gayret ediyoruz. Bu büyük ailenin birbirini tanıması, kaynaşması ve birlik beraberliği sağlaması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.
Yıllar önce başlattığımız Merinos Yaz Şenlikleri de bunlardan bir tanesidir. Yaz şenliklerinde çalışanlarımızla bir araya gelerek sohbet etme ve eğlenme fırsatı buluyoruz. Ayrıca eğlenceler düzenliyoruz. Şenliklerin moral ve motivasyon açısından çalışanlarımıza katkı sağladığını düşünüyoruz” dedi.
Üç hafta boyunca devam edecek olan şenliklerde çekilişler yapılarak çalışanlara çeşitli ödüller verilmesinin yanı sıra Merinos bünyesinde on ve on beş yılını tamamlayan çalışanlara ise teşekkür plaketi ve altın takdim edilecek.
Merinos Ramazan Bayramı İlanı
Adıyaman Eğitim Vakfı’ndan 18 Mart mesajı
Adıyaman’da Çanakkale Zaferi’nin 111. Yılı törenlerle anıldı
Besni’de zincirleme kazada 6 kişi yaralandı - Videolu Haber
Kahta’da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kutlandı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Şehit Faruk Yüksel’in ailesini ziyaret etti
Adıyaman’da 7 yaşındaki çocuk plastik kelepçeden kurtarıldı
Malatya’da uyuşturucu ve silah operasyonu: 4 gözaltı
Adıyaman’da Ramazan Bayramı’nda şehir içi ulaşım ücretsiz olacak
Mehmet Torunoğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı
Adıyaman’da mezarlıklarda bayram öncesi kapsamlı temizlik - Videolu Haber
Adıyaman’da Kemalpaşa Caddesi yenilendi, vatandaşlardan tam not aldı - Videolu Haber
Başkan Gönder’den 18 Mart mesajı: ‘Çanakkale geçilmez’
Adıyaman’da hayırsever Mehmet Ulum’dan 300 aileye destek
Başkan Abdulkadir Kurt’tan Ramazan Bayramı mesajı
Büro Memur-Sen Adıyaman Şubesi’nden iftar programı - Videolu Haber
Adıyaman’da 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 111. yılı anıldı - Videolu Haber
Ramazan Bayramı’nda Çocukların Beslenmesine Dikkat
18 Mart'ın Kaçıncı Yılı? Çanakkale Zaferi'nin anlam ve önemi nedir?
Malatya’da 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı
Ressam Bünyamin Ağbal Sanko Sanat Galerisi’nde Sergi Açtı
Balkan Türkleri için stratejik dönüşüm: "Artık sadece mirasçı değil, kurucu aktörüz!
Adıyaman’da uyuşturucu alarmı: ‘Gençler göz göre göre kaybediliyor’
18 Mart 2026 Gram, çeyrek ve yarım altın ne kadar?
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun'dan 18 Mart Mesajı
Adıyaman bayramı yağışlı geçirecek!
Adıyaman Belediyesi’nden ‘Halk Kart’ desteği
Adıyaman İl Sağlık Müdürü Şirik’ten bayramda beslenme uyarısı
Adıyaman Barosu ve avukatlardan Av. Hüseyin Can Güzel’e destek açıklaması - Videolu Haber
Başkan Şevket Gürsoy’dan Mustafa Uslu’ya teşekkür mesajı
Yükleniyor



