14915,65%1,02
43,12% 0,21
50,21% -0,06
6236,32% 0,68
10147,72% 0,77
Besnili hayırsever hemşerimiz Hayrullah Gölbaşı hayatını kaybetti. Safyün Halı´nın sahibi Hayrullah Gölbaşı bir süredir İstanbul´da tedavi görüyordu.
Gölbaşı´nın cenazesi bugün Cuma Namazına müteakip Gaziantep asri Mezarlıktaki Nakipoğlu Camiine kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilecek. Gölbaşı ailesi taziyeleri Gaziantep Besnililer Vakfından kabul edecek.
Gaziantep´in en önemli Halı firmaları arasında yer alan Safyün Halı´nın sahibi Hayrullah Gölbaşı Besni´de eşi Hatice Gölbaşı adına Pınarbaşı mahallesine 1 ilköğretim okulu, yine Dumlupınar Mahallesine kendi adını taşıyan bir Taziye Evi yaptırmıştı.
Hayırseverliğiyle bilinen Hayrullah Gölbaşı´na Besni Ekspres Gazetesi olarak Allah´tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.