-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
CHP´nin Kardeş Belediyecilik Uygulaması Meyvesini verdi
Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere beraberinde İl Başkanı Burak Binzet ile Kesmetepe Beldesi Belediye Başkanı Ali Yılmaz´ı ziyaret ederek pandemi sürecinde yapılan çalışmaları değerlendirdi.
BELEDİYELERDEN DESTEK SAĞLANMAKTADIR”
Tutdere, ziyarette yaptığı konuşmasında, daha önce kardeş belediyecilik kapsamında ziyaret ettikleri Narlıdere Belediyesi tarafından Kesmetepe halkının hizmetine sunulmak üzere gönderilen çöp toplama aracının beldeye ulaştığını belirterek Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun´a Kesmetepe halkı adına teşekkür etti.
Geçtiğimiz aylardaki Belediye ziyaretlerini hatırlatan Tutdere, “Narlıdere Belediyesinin de içinde bulunduğu batı belediyeleriyle Büyükşehir Belediyelerini, Adıyaman´da ki ilçe ve beldelere hizmet desteği sağlamak için ziyaret etmiştik. Bu ziyaretlerde ilçe ve beldelerimizin temel sorunlarını ve eksikliklerini istişare ederek beldelerimiz için yardım talebinde bulunmuştuk. Partimizin kardeş belediyecilik projesi sayesinde irili ufaklı tüm sorunların çözümü noktasında büyükşehir belediyelerimiz başta olmak üzere batı illerindeki belediyelerimiz tarafından destekler sağlanmaktadır” dedi.
“BELDELERİMİZİN SORUNLARI KARDEŞ BELEDİYECİLİK RUHUYLA ÇÖZÜME KAVUŞUYOR”
Günümüzde Belde Belediyelerinin, bir yandan mevcut hizmetleri daha yaygın ve daha iyi sunmak, öte yandan da yeni ve farklı hizmetlere olan talebi karşılamak zorunda olduğunu vurgulayan Tutdere, şunları ifade etti; ““2014 yılında partimiz tarafından başlatılan kardeş belediyecilik uygulaması bir kardeşlik köprüsü kurmak, ekonomik yardımlaşmanın yanı sıra kültürel faaliyetler başta olmak üzere pek çok alanda işbirliğinin geliştirilmesini amacıyla kurulmuştu. İçinde bulunduğumuz süreç bu kardeşlik köprüsünün en çok ihtiyacımız olan durumlardan biri olduğunu bir kez daha hepimize tecrübe ettirdi.
CHP Belediyeleri yurdun dört bir yanında halka sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda ziyaret ettiğimiz ve kardeş belediyecilik ruhuyla köprü kurduğumuz İzmir Narlıdere Belediyesi tarafından Kesmetepe Belediyemize gönderilen çöp toplama aracı beldemize ulaştı ve Kesmetepe halkımızın hizmetine sunuldu. Kardeş Belediyeciliğin en güzel örneğini gösteren Narlıdere Belediye Başkanımız Sayın Ali Engin´e ve bu kardeşlik köprülerinin kurulmasında büyük emekleri olan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun´a Kesmetepe halkı adına teşekkür ediyoruz.”
Meclis çalışmaları ve saha çalışmalar dışında belediyeler arasında köprü kurmak için çalıştıklarını belirten Tutdere; “Hizmete susamış ne kadar insanımız varsa ihtiyaçlarını karşılamak ve hizmete kolay ulaşmalarını sağlamak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Belediye Başkanlarımızla birlikte hemşerilerimiz için en iyi hizmeti sunacağız. Hizmet neredeyse oradan getirecek ve tüm hemşerilerimizin hizmete kolayca erişebilmesini sağlayacağız” dedi.
Eski Bakan Yardımcısı Niyazi Acar Yargıtay üyesi oldu
Adıyaman’da depremde yıkılan Saitağa Camii yeniden ibadete açıldı
Serebral Palsili Bireyler İftar yemeğinde bir araya geldi
Ali Babacan’dan Türkiye’nin barış ve diplomasi vurgusu ve ekonomik eleştiriler
Dr. İsmail Tosun: ‘14 Mart: Tıbbiyeli Hikmet’in Ruhundan Konteynerlerin Karanlığına’
Milletvekili Resul Kurt’tan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Vali Osman Varol'un 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Dr. Abdulcelil Alpkıray, Kahta’da hemşehrileriyle buluştu
Emeklilerin ikramiye ödemeleri başladı
Adıyamanlılara hafta sonu uyarısı: Yağış geliyor
Adıyaman’da engelli bireyler için iftar programı düzenlendi
Adıyaman Tabip Odası Başkanı Yavuz: ‘Sağlık sistemi hekimleri ve sağlık çalışanlarını tüketiyor’
Nihat Çelik: ‘Türk ve kürt arasına fitne sokmak bölgeyi zayıflatır’
Adıyaman’da 14 Mart Cumartesi günü İftar, Teravih, Sahur vakti ne zaman?
14 Mart Cumartesi altın fiyatları güncellendi
İndere’de Sosyal Tesisin temeli atılıyor: Vali Varol incelemelerde bulundu
Prof. Dr. Mehmet Şirik’ten 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
İndere Yaşam Alanı’nda sosyal tesislerin inşaatı başladı
Sümerevler Mahallesi’nde altyapı yenilendi: Üstyapı bayrama kadar tamamlanacak - Videolu Haber
Hayırsever Sümeyye Şafak’tan Adıyaman’da K-1 Konteyner Kent’te Ramazan yardımı - Videolu Haber
Fidan Karakuş: ‘Fedakar sağlık çalışanları hak ettikleri şartlara kavuşmalı’
Tarihçi ve yazar İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Adıyaman’da Dünya Kudüs Günü’nde basın açıklaması yapıldı
Şehit aileleri ve gaziler iftar programında bir araya geldi
Genç Nesiller Derneği’nden 'gençlik ve proje' odaklı iftar buluşması - Videolu Haber
Kahta’da sosyal sorumluluk projesi: ‘Bir sınıf, bir aile’
Adıyamanlı şampiyonlara Milletvekili Özhan’dan tebrik
Hedef Kızılelma Derneği’nden çocuklarla iftar fuluşması - Videolu Haber
Adıyaman Belediyesi, Belgesel Atölyesi için yaş aralığını genişletti
Mustafa Alkayış: ‘Ramazan’ın birlik ve dayanışma ruhunu sahada yaşıyoruz’
Yükleniyor
LİG TABLOSU
Takım
O
G
M
B
Av
P
1.GALATASARAY A.Ş.
25
19
2
4
41
61
2.FENERBAHÇE A.Ş.
25
16
0
9
32
57
3.TRABZONSPOR A.Ş.
25
16
3
6
22
54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş.
25
13
5
7
15
46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ
25
12
7
6
17
42
6.GÖZTEPE A.Ş.
25
11
5
9
10
42
7.KOCAELİSPOR
25
9
10
6
-3
33
8.SAMSUNSPOR A.Ş.
25
7
7
11
-3
32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.
25
7
9
9
-3
30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.
25
7
9
9
-10
30
11.CORENDON ALANYASPOR
25
5
8
12
-4
27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ
25
6
12
7
-6
25
13.TÜMOSAN KONYASPOR
25
5
11
9
-10
24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR
25
6
13
6
-15
24
15.İKAS EYÜPSPOR
25
5
13
7
-17
22
16.KASIMPAŞA A.Ş.
25
4
12
9
-15
21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR
25
3
11
11
-27
20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK
25
3
17
5
-24
14



